Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

poslovila tisti dan, ko sem dobila tabletke. sicer se nisem sprijaznila in sem prosila še za zadnji UZ, ker sem še vedno upala, da so se zmotili. takrat sem ga/jo nazadnje videla in zame je bilo to slovo. je hudo in še nekaj časa bo, vendar še vedno ostaja vprašanje zakaj... in na tega najbrž nikoli ne bom dobila odgovora.
dokaj neredni, sem kupila teste za ugotavljanje ovulacije, saj bi rada čimprej zanosila. Zelo me je strah, ker se bojim, da se mi bo kaj takega ponovilo in ne vem, če bom bila tako močna, da bom dala vse to še enkrat čez. vzroka niso našli, tako da močno upam, da bo v drugo šlo čez vseh 9 mesecev, na pa da se bo zgodba končala na polovici.
. sedaj pa upam, da mi uspe priti do konca! enako želim vsem, ki ste šle skozi podobno pot, kot jaz!