|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zimska vreča ali navetta??
29.4.2013 7:02:58   
mala zirafa
Ker imam rok novembra, me skrbi kaj da malega ne bo zeblo.Dobila sem voziček PP switch+ original zimsko vrečo za omenjeni voziček, vse kot novo.Me pa zelo skrbi da to ne bo dovolj, in da bi otroka od spodaj zeblo.Razmišljala sem o nakupu globoke košare, sem pa brala tudi veliko pozitivnih izkušenj z vrečo.
Kaj pravite?Mimogrede pri nas ni nikoli manj kot- 5 stopinj, razen burja dela svoje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zimska vreča ali navetta??
29.4.2013 8:03:18   
austen
Jaz bi ti priporočala Navetto. Ne samo zaradi mraza ampak tudi glede samega ležišča je definitivno boljša izbira. Lažišče je trdo, košara je dovolj globoka da lahko daš spodaj kako dekico da je bolj na oplem in mehkem. Ne vem no, nikoli nisem bila pristaš tega da se da otroka takoj v športni del, je le boljše za njega da ima dobro ležišče tudi na sprehodu. In pa verjemi mi, ko je burja ti zelo prav pride, ker v športnem delu vedno kaj prepiha.
Če hočeš rabljeno....jaz jo bom poleti enkrat (mogoče že prej) prodajala, pa se mi javi na ZS user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zimska vreča ali navetta??
29.4.2013 12:14:05   
Jana.Zi
moja dva sta oba rojena maja mesece in kljub poletju sta v košari oz.Naveti preživela celo poletje, in ni zgolj zaradi mraza, burje ampak zaradi ravnega ležišča in hrbtenice, športni del je za kasneje

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zimska vreča ali navetta??
29.4.2013 17:18:45   
zaspancek1
Sicer nisem imela PP, ga pa poznam, zato bi rekla, da je zimska vreča čisto dovolj. Moja dva sta poznojesenski in zimski, pa sta bila od začetka v športnem delu in zimski vreči. Ne vem, zakaj se vam zdi, da je ležišče v košari tako hudo drugačno od športnega dela (ki se popolnoma poleže, seveda)? Meni se namreč ne (vsaj ne v trdoti oz. mehkobi pri večini vozičkov). In če v košaro daš še kakšno ovčko ali pa dekico, pa potem otroka na to, se vam res zdi, da je tako drugače, kot pa če je otrok v športnem delu ravno tako na ovčki, deki?user posted image Pa če je otrok v zimski vreči ali pa v konkretnem primeru v tisti zaščitni vreči, ki jo daš na sedežni del, spodaj pa je itak bolj oblečen, če je mraz (kar mora biti v tudi v košari), je to čisto dovolj in ga zaradi debelejšega blaga že samem strehice in zaprtosti celotnega vozička definitvno ne prepiha.
Ok, lahko je košara precej praktična, ker jo lahko uporabiš za prenosno posteljo, lahko pa je tudi precej v napoto v avtu (če nimaš ravno karavana, ti zasede precej prostora). Skratka - po moje je otrok v tem čisto dovolj zaščiten (tudi pri burji) in trda košara ni potrebna.user posted image

< Sporočilo je popravil zaspancek1 -- 29.4.2013 17:21:16 >

(odgovor članu Jana.Zi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zimska vreča ali navetta??
29.4.2013 19:55:01   
mala zirafa
Vidim da imate malo deljena mnenja. Verjetno da jo bom kupila druge roke.Pride mi prav tudi čez dan da lahko not spi.drugače imamo pa enoprostorca in je placa za dve košari in še kaj.user posted image
Vseeno hvala za mnenja.

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zimska vreča ali navetta??
29.4.2013 21:41:24   
abc123
navetta. Jaz sem tudi letos kupila rabljeno, ker stara zanič, nova pa predraga.user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zimska vreča ali navetta??
3.5.2013 8:48:08   
annai
jaz sem rodila prvo februarja in je bila v košari oz. navetti. se mi zdi, da je pač košara namenjena novorojenčku z namenom in ta je, da leži..pa ne me narobe zastopit ampak v košari je podloga ravna, v športnem delu pa otrok ni čisto na ravnem, moreš ga privezat,... se mi zdi da ni smiselno otročička skos matrat ko ga boš prestavljala... poleg tega pa je malo smotano it čez pločnik in dvignit voziček ko ti otročička malo potisne navzdol in pol je zategnjen med tiste pase...sem videla pri prijateljici... :/ mislim da je vredna vsakega centa. odločit se moreš pa sama.

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zimska vreča ali navetta??
6.5.2013 8:19:29   
Maxy
Se strinjam, navetta je meni zakon. Sedaj smo stari 5 mesecev in smo jo zamenjali s športnim delom, ker imamo ''firbčnega'' user posted image .


_____________________________

Do krajev, kamor se splača iti, ni nobenih bljižnic. B.Sills

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?