|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zimska vreca
27.8.2006 19:17:53   
*karina*
Prosim za pomoc. Zanima me ali bom potrebovala zimsko vreco za speedya. Moj pikec bo ravno pol leta star ko bo konec moznosti uporabe kosare in se bo pricela zima? Kaksno vreco svetujete, ce jo? Ali je priporocljivo da ima rokava?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zimska vreca
27.8.2006 20:13:53   
Anonimen
Nisem še videla take z rokavi. Je pa vreča res nekaj finega, rabila jo boš letos pa še vsaj naslednje leto.

(odgovor članu *karina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zimska vreca
27.8.2006 21:06:19   
katja pv
Obstajajo tudi vreče z rokavi. Ima jih Odeja Škofja Loka. Jaz sem jo sinu kupila v Pikapolonici, rokavi so pa čisto tanki. V Arielu pa sem zasledila tako, ki ima enako debelo blago na rokavih kot po celi vreči. Nam je vreča prišla izredno prav in jo še sedaj uporabljamo, saj se mali nenehno obrača in se odkrije nato pa odkrit spi če ni v vreči. Kupila pa sem tisto za 2 leti starega otroka, ker je uporabna dlje časa. Meni se zdi uporabno da ima rokav, ker je še dodatno pokrit po rokah, če ga dam spat le v kratkih rokavih in hlačkah sedaj ko je še relativno toplo. Roke ima itak vedno zunaj in bi si deko popolnoma dol zbrcal.

_____________________________

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zimska vreca
27.8.2006 21:25:06   
tulip
Katja pv, mislim da je bilo vprašanje glede vreče za na voziček, ne pa tiste za spat....
Je pa vreča res super stvar, tako da lahko pozimi pohajata brez bojazni, da ga zebe.  Oblečen je lahko v pajacka, če je mraz. Pride pa v poštev tudi naslednje leto, da mu greje noge, zgoraj pa naj ima bundico, tako da sigurno to ni neumen nakup! Mi jo imamo in ne vem kaj bi brez...user posted image

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zimska vreca
27.8.2006 21:45:47   
popek
Jaz ti bolj priporočam, da kupiš zimski pajacek in ga pokriješ še s kakšno odejico. To pa zato, ker so 5 mesečniki že precej živahni, brcajo, hočejo sedeti, pa v naročje ga kdaj pa kdaj vzameš in ti ne bo ležal v vozičku kot bubuca itd. Pajacki se dobijo takšni z zaprtimi stopalci. Za rokice pa je fino, če mu ven gledajo in kupiš rokavičke posebej, ker takšni otroci že prijemajo igračke. Pajacki so tudi cenovno bolj ugodni. Lani je bila zimska vreča za Plikota 16.000 SIT, pajacek pa je cenejši. Pod pajackom je lahko otrok oblečen tako kot za v stanovanju - govorim iz ikušenj. Priporočam pa takšen pajac, ki se z zadrgo odpre čisto do nogic, še precej v razkorak, tako da boš otročka lahko hitro oblekla.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?