|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zimski pajacek ali spalna vreča
31.8.2004 19:59:08   
niki5
V sredini oktobra pričakujem drugega otročička. Pri prvem sem uporabljala pozimi zimski pajacek, sedaj pa sem opazila da se dobijo spalna vreča za v voziček. Zanima me ali ima katera kaj izkušenj s tem, kajti mene je pri prvem ravno to motilo, da ti oblačenje dojenčka v zimski pajacek vzame kar nekaj energije in da ne govorim o tem, da se ves skuhaš, kajti ponavadi sem najprej sebe oblekla, potem pa njega v pajac. Ali pa če ti zaspi v vozičku ga potem ko prideš domov veliko lažje slečeš ne da bi ga prebudil. 9nebesa
Ali ima kakšna konkretne izkušnje s tem kaj je bolje in lažje oz. če se izplača?
Ne bi rada kupovala nečesa, če res ni praktično.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   zimski pajacek ali spalna vreča
31.8.2004 20:09:27   
*maja
Jaz bi ti namesto zimskega pajaca z nogicami raje priporočala zimsko vrečo, ki ima samo rokice. Je zelo praktična, otročka imaš zelo hitro oblečenega in slečenega in po mojem je tudi bolj toplo kot v klasičnem pajacu. Zimsko vrečo za voziček pa le kupi, jo boš kljub pajacu rabila...

LP Maja :sloncek:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zimski pajacek ali spalna vreča
31.8.2004 20:38:02   
niki5
Ker bom uporabljala košaro sem se nameravala izogniti zimski vreči, ob potrebi bi jo nadomestila s kakšno dekico. Pajacek imam pa še od prvega otroka, zato sem v dilemi ali jo kupim ali pa pač uporabim pajacek.. Ta, ki paše k vozičku se mi zdi kar draga.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zimski pajacek ali spalna vreča
31.8.2004 23:15:10   
Nina Nana
Jaz sem si naredila vrečo iz termoflisa vmes pa polnilo. Na straneh sem dala zadrgo. Uporabljala sem jo že pri prvi :roza: in tudi sedaj jo bom.

LP

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zimski pajacek ali spalna vreča
1.9.2004 1:14:30   
Annny
Jaz sem kupila eno zanimivo varianto...je v bistvu nosilna torba za dojenčka (zelo mehka in udobna), ki se spremeni v termo vrečo- pritrdi se pa tudi na/v voziček (lahko se da tudi v vozičkovo košaro). Kupila sem jo zraven Quinnyja, ni pa original Quinnyjeva, temveč od nekega nemškega podjetja Eichhorn (never heard before)- je pa res super in mi je bila mnogo bolj všeč, kot tiste original vreče za voziček (no, ne vem, kako je pri drugih vozičkih, ker sem gledala samo Quinnyje in Asahije..).

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zimski pajacek ali spalna vreča
1.9.2004 9:22:30   
malika
Jaz sem tudi mnenja, da je ta vreča bolj praktična kot pajac. So me pa punce opozorile, da npr. v avtosedež oz. lupinico, pa otročka s to vrečo zelo težko napašeš in privežeš.Ampak glede na to, da imaš še pajac , kombiniraš in je ravno prav.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zimski pajacek ali spalna vreča
1.9.2004 13:30:18   
Annny
Ja, tudi jaz imam vrečo in pajacek...mislim, da drugače tudi ne bo šlo(-:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zimski pajacek ali spalna vreča
2.9.2004 10:13:23   
Pikca
Kakšne pajacke pa ste to nabavile, koliko debele - ali kot smučarski kombinezon ali zadoščajo malo tanjši? Jaz sem dobila enega tanjšega (bombaž+pliš, polnilo poliester), pa ne vem, če bo dovolj topel. Sicer imam voziček kombiniran z mehko prenosno torbo, ki se zapre z zadrgo, za v avto bo pa najbrž res premalo?

Lp, Pikca

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zimski pajacek ali spalna vreča
2.9.2004 10:41:20   
mehurčica
Jaz pa sem imela tak flis, ki je posebej za v lupinico-so luknje za varnostne pasove. Preko rokic sicer ni pokrit, zato sem mu oblekla bundico. Sem pa to uporabljala tudi v vozičku. Se ne spomnim točno, če sem mu na začetku mogoče še celo rokice uspela dat not, ko je še bil tako majhen. Se pa zapre na zadrgo in ko ga vzameš ven, se zadrga samo odpre in vreča ostane v vozičku. Kupila sem v Kiki.

LP:miska:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?