|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zumba in težave s sklepi
22.10.2011 14:03:50   
biga
Po 5. letih sem se lotila gibanja, da naredim nekaj zase. In sem šla na zumbo, mi je všeč glasba, pa tudi koreografija mi gre dobro, problem je edino, ker nimam kondicije in težko dohajam. A mislim, da bo sčasoma šlo, skrbi me edino, ker se mi skoraj vsakič zgodi, da me začne boleti sklep na nogi, v bistvu okoli kosti (gleženj), in zato težko telovadim. Doma ko imam par dni vmes pavzo, je bolje. Verjetno so stopala preobremenjena, ker nisem bila vajena gibanja. A ne b rada prenehala. Ne vem, ali bodo te bolečine prenehale, ali je bolje vseeno telovadit ali počivat, kadar me boli?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zumba in težave s sklepi
22.10.2011 20:44:44   
SMT3
Pojdi na Zumba Gold,je bolj umirjenouser posted image

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zumba in težave s sklepi
24.10.2011 21:47:58   
malania
Jaz sem bila prejšnji teden tudi prvič na Zumbi in so se mi prav tako pojavile bolečine v kolenih (že po 15 min vadbe). Glede na to, da precej obiskujem vodene vadbe (npr. step, body pump) in me tam ni bolelo, se mi je zdelo čudno... Po mojem LAIČNEM razmišljanju sem prišla do naslednjega sklepa.
Pri vse drugih vadbah nam jasno povedo kako se postaviš, pod kakim kotom, koleno ne sme preko gležnja pri počepu itd. ... Pri Zumbi pa smo samo migali zato sem prišla do zaključka, da sem najbrž vaje izvajala nepravilno.. user posted image zaradi česar so me začela boleti kolena.. ne vem.

_____________________________

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zumba in težave s sklepi
25.10.2011 12:10:59   
SMT3
Naša vaditeljica lepo opozarja kako morajo biti kolena,roke,hrbet,rita......da ne pride do kakšnih bolečin in poškodb.Jaz imam težave s križem in sklepi pa hodim že drugo sezono pa nimam težav.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zumba in težave s sklepi
25.10.2011 17:35:42   
malania
IZVIRNO SPOROČILO: SMT3

Naša vaditeljica lepo opozarja kako morajo biti kolena,roke,hrbet,rita......da ne pride do kakšnih bolečin in poškodb.Jaz imam težave s križem in sklepi pa hodim že drugo sezono pa nimam težav.


Očitno je odvisno od vaditelja, naša nas nič opozorila, smo kar migal...

_____________________________

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zumba in težave s sklepi
25.10.2011 19:42:16   
Arwenko
Moja izkušnja je, da zumbo poučuje precej kvazi inštruktorjev ali plesnih učiteljev, ki nima dovolj dobre background izobrazbe, kot recimo inštruktorji aerobike. V primeru, ko inštruktorji ne skrbijo za to, da bi vas popravljali in podobno, ter da vas vse boli, bi jaz zamenjala inštruktorja. Če nimate že v osnovi problemov, vas tu nebi smelo nič bolet, razen mišice user posted image

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zumba in težave s sklepi
26.10.2011 15:20:04   
biga
Samo v vednost: poučuje nas inštruktorica zumbe, ki res obvlada svoje delo, prej je že par let v društvu učila aerobiko, zdaj se je pa specializirala za zumbo. In ja, opozarja nas, kakšno je pravilno in nepravilno gibanje, vselej opozarja, pazi na hrbet, trebuh notri, kolena pred stopali ipd. Tako da tukaj gotovo ni problem v slabem inštruktorju. Po moje pretiravam, ker pač nimam kondicije in vaje - nenazadnje 5 let nisem nič migala, pa tudi prej bolj malo. Na zumbo oz. aerobno vadbo nasploh hodim prvič in mišice (ter sklepi) očitno niso vajene takšnega tempa in obremenitve. Mislim, da me zato boli. Inštruktorica večkrat reče, naj delamo v svojih zmožnostih, naj se ne zadihamo preveč, ampak itak da pretiravam, ker bi rada malo shujšala.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?