|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Palačinke


0

Drugačne,bolj zdrave, pa vendar dobre.



Pripravimo testo za palačinke: zmešamo 2 žlici Celiax moke ali Schar Mix-C moke, 2 žlici tapioke in 2 žlici riževe moke z sojinim ali riževim mlekom (ali vodo). V maso dodamo še žličko sončničnega olja, malce cimeta in malce vanilijevega sladkorja ter sluz iz lanenih semen Sojino/riževo mleko ali vodo dolivate po potrebi, tako da zmes postane gladka in tekoča. Na koncu dodamo še pol žličke naribane limonine lupinice in malce radenske (mehurčki naredijo palačinke rahle in mehke). Damo počivat za eno uro v hladilnik. Ko vzamemo zmes iz hladilnika, jo dobro premešamo, če se preveč zgosti, dodamo malce vode ali sojinega (lahko tudi riževega) mleka. Palačinke spečemo v teflonski ponvi. Nasvet: palačinke naj bodo malce manjše, ker se pri obračanju rade natrgajo, če so prevelike. Za nadev uporabite svojo domišljijo (marmelade, orehi, javorjev sirup,...) Nadevane palačinke zvijemo in po želji še popečemo v pečici, da so hrustljave.

Zahtevnost: 3

2 žlici Celiax moke ali Schar Mix-C moke, 2 žlici tapioke in 2 žlici riževe moke, riževo mleko (ali voda), žlička sončničnega olja, malce cimeta in malce vanilijevega sladkorja, pol žličke naribane limonine lupinice in 3 žlice sluzi iz prekuhanih lanenih semen, za nadev uporabite svojo domišljijo (marmelade, javorjev sirup,...)




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?