|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Indijska riževa plošča


0

Ni za prezreti.



Bučke narežemo na rezine, potresemo s soljo in pustimo stati pol ure, da voda odteče. Med tem časom prepražimo na olivnem olju čebulo in papriko. Bučke splaknemo in odcedimo in jih skupaj s curryjem, rozinami, klinčki in lovorjem dodamo čebuli in papriki. Pražimo 5 minut, dolijemo 3-4 skodelice vode in pustimo, da zavre. Dodamo še rjavi riž in približno 20 minut kuhamo na zmernem ognju. Začinimo s soljo in poprom. Nasvet: riž kuhajte po navodilih iz vrečke, saj se različne vrste riža kuhajo različno dolgo.

Zahtevnost: 3

200 g rjavega riža, 1 sesekljana čebula, 1 na rezine narezana rdeča paprika, 1 bučka, 1 žlica olivnega olja, 1 žlica rozin, 1 žlica curryja (previdno!), 2 klinčka, lovorjev list, poper, sol




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?