|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Goveja juha


0

Vedno aktualna klasika.



Meso operemo, prav tako kosti in zelenjavo, vse skupaj damo v lonec in počasi kuhamo 3-4 ure, da je meso zelo mehko. Med kuho večkrat prilijemo vodo, če le ta povre in pazimo, da je meso z vodo pokrito. Na samem koncu poberemo ven čebulo,česen ( lahko papo želji pustimo to dvoje v juhi), petršilj in paradižnike. Če je juha zelo mastna jo precedimo ali popivnamo z kosi belega suhega kruha. Zakuhamo po želji.

Čas priprave: 3 ure
Čas priprave do: 180
Število oseb: 5-8
Zahtevnost: 3

1 kg govejega mesa, nemastnega,3-4 kosti, 5 korenčkov ( ostrganih in poljubno narezanih), petršilj ( listje in očiščen koren), 3 majhne paradižnike ( zamrznjene), 1/2 popečene čebule ( na el. plošči jo malo opečemo, da postane črna), 3 do 4 stroke česna, Vegeta, sol, poper-celi črni ( 10 zrnc) ,Vegeta, voda




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?