|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Jogurtovo pecivo s kokosom in čokolado


0

Odlična kombinacija okusov.



Jajca s sladkorjem in soljo penasto stepemo. Nato dodamo olje, jogurt, rum in zmečkano banano ter presejemo mešanico moke, pecilnega in kakava v prahu. Vmešamo še oreščke. Testo vlijemo v namaščen pekač 20 x 30 cm in pečemo pri 170°C približno 40 minut ; z zobotrebcem poskusimo, če je pečeno. Pecivo ohladimo. Za kokosovo kremo v mleko vmešamo jedilni škrob in med mešanjem kuhamo, da se zgosti. Ohladimo. Maslo s sladkorjem penasto zmiksamo, dodamo kuhan škrob, dobro premešamo in vmešamo še kokos. Namažemo po ohlajenem pecivu v pekaču in prelijemo s poljubno čokoladno glazuro. Dobro ohladimo, narežemo na kocke in ponudimo.

Zahtevnost: 3

2 jajci, 1/2 jog. lončka sladkorja, 1 navadni jogurt, 1/2 jogurtovega lončka olja, ščepec soli, 1 zrela zmečkana banana, 2 jog. lončka moke, 1 pecilni, žlica kakava v prahu, 2 žlici ruma (po želji), 3-4 žlice sesekljanih oreščkov (lešniki, mandlji, ..)
Kokosova krema : 1/4 l mleka, 3 žličke jedilnega škroba, 5 dag masla, 5 dag sladkorja v prahu, 10 dag kokosove moke
čokoladna glazura




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?