|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Jogurtov sadni kruh iz avtomata


0

Kruh z jogurtom. Velja poskusiti!



Zmešaš mlačno vodo,jogurt, sol, sladkor, suho sadje, (marelice, hruške, rozine, banane ... kar je pri roki)in sojino mleko v prahu in vliješ v posodo od aparata za peko kruha. ZELO POMEMBNO: moko damo v ognjevarno posodo, jo dobro zmešamo ter jo za minuto ali dve postavimo v mikrovalovko ali pečico, da se segreje na več kot sobno temperaturo (boljše je, da je na otip vroča). Tako segreto moko stresemo v lonec za peko na kup, v sredini naredimo luknjico ter vanjo stresemo suhi kvas. Lonec za peko postavimo v kruhomat. Vključimo osnovni program Basic in izberemo barvo skorje medium ter pečemo po programu. POMEMBNO je, da kruhomata v času gnetenja, vzhajanja in pečenja ne odpiramo.

Zahtevnost: 3


1 lonček navadnega sojinegajogurta (180 g),1.40 dcl vode,2 žlici sladkorja,2 čajni žlički soli
2 lončka (400 ml) suhega sadja,1 lonček rozin,
2 žlici sojinega mleka v prahu ,40 dkg moke (črne, ostre bele, za kvašeno testo - količine ene ali druge moke niso bistvene),1 vrečka suhega kvasa








NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?