|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Tiramisu


0

Ste že kdaj spoznali koga, ki se je branil tiramisuja?



PRELIV ZA PIŠKOTE: Skuhaš 3 skodelice prave kave, dodaš 4 žlice ruma (ali whisky), 2 žlici kave in mleko. Vse skupaj naj bo približno pol litra. MASA: V eni posodi zmešaj skupaj 4 rumenjake, 8 žličk sladkorja, 1 vanilin sladkor in 2 kisli smetani. V drugi posodi stepeš 4 beljake in še posebej stepeš 2 sladki smetani. Potem pa vse skupaj dobro in narahlo premešaš v gladko maso. PRIPRAVA: Najprej naložiš piškote v pekač in jih prepojiš s prelivom ali pa jih najprej namočiš v preliv in nato naložiš v pekač. Potem premažeš z narejeno maso in potreseš z mletim kakavom ali čokolado. Ponovno položiš plast prepojenih piškotov in te spet premažeš z maso. Nato vse skupaj potreseš z dobro mleto čokolado ali kakavom. Pustiš čez noč, da se prepoji. DOBER TEK!

Čas priprave od: 15
Čas priprave do: 20
Zahtevnost: 3

baby piškoti, kava, rum, mleko, 4 jajca, sladkor, 2 sladki smetani (mali), 1 vanilin sladkor, kakav ali čokolada




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?