|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Goveja juha z domačimi rezanci


0

Goveji juhi da dober okus večji kos govedine, začimbe in veliko jušne zelenjave. Ko jo kuhamo, naj vre čisto malo. K juhi lahko damo rezance, palačinke, zdrobove cmoke.



V večji lonec damo govedino za juho, eno piščančjo perutničko, zelenjavo, začimbe, sol ter zalijemo z vodo. Pustimo, da zavre, nato naj juha vre le toliko, da vidimo, da vre. Kuhamo jo približno 2 uri in pol, nato jo precedimo in v potrebno količino juhe zakuhamo rezance. Doma pripravljeni rezanci: moko, jajca, sol zgnetemo, če je potrebno dodamo nekaj kapljic vode. Oblikujemo v kepo in namažemo z oljem ter pustimo počivati vsaj pol ure. Rezance naredimo z mašinco za rezance.

Čas priprave: 3 ure
Število oseb: 4
Zahtevnost: 3

Sestavine:
govedina za juho (400 g)
1 piščančja perutnička
1 čebula
4 stroki česna
4 rdeči koreni
2 rumena korena
1 manjša koleraba
1 por
1 paradižnik
peteršilj
sol
poper
žafranika
lovor
1,5-2 l vode
Za rezance: 500 g presejane bele moke, 3 jajca, sol, malo vode, olje




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?