|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
littlestar5
 (2.11.)





ponedeljek, 10.6.2013

Odstranitev pregrade40

Uspešno prestala odstranitev pregrade, ki je bila najverjetneje razlog za spontani splav v 6. tednu. Čisto preveč me je bilo strah te operacije, vse skupaj sem si čisto drugače predstavljala. Sedaj  čakam na prvi pregled pri ginekologu po operaciji, da vidimo če je vse vredu in kdaj lahko spet začnemo delati na naraščaju. Upam, da čimprej, saj si zelo želiva majhno štručko.



Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.








10.6.2013
Tole tudi mene zanima kaj več o tem. Jaz še kar odlašam s tem in si ne upam na operacijo. Super bi bila vesela dodatnih informacij iz prve roke - kako zgleda, kolk časa traja operacija, kolk časa okrevanje ...
V naprej hvala.

10.6.2013
Ostani optimist pa bo prišlo samo od sebe! Srečno! :)

10.6.2013
Umma3: Jaz sem bila na operaciji v Trbovljah. Prišla sem na dan operacije zjutraj. Nato opravijo formalnosti, te izprašajo za bolezni, poveš je jemlješ kakšne tablete, itd. Mene je ginekolog še vaginalno pregledal prej. Nato se preoblečeš in te pospremijo v sobo, kjer čakaš da pridejo pote. Prišli so pome, sem sama odšla v operacijsko (oz. ambulanto), kjer me je malo izprašala se anestezistka, sem se preoblekla v pregrinjalo in vlegla na stol (kot pri ginekologu). Ginekolog mi je rekel, da bomo najprej poskusili brez anestezije, če pa bolečine ne bi mogla več prenesti bi povedala in bi mi dali narkozo. Torej na začetku sem bila brez narkoze. Bilo je malo boleče, kot malo močnejši menstrualni krči, nato pa je ginekolog rekel naj mi dajo narkozo, saj še nisem imela poroda in sem imela tanko sluznico in je tako težje prišel noter. Ker bi verjetno malo bolj bolelo so mi dali raje narkozo. Sem pa tudi slišala, da nekje delajo ta poseg tudi brez narkoze. Poseg traja 10-15 min. Lahko tudi dlje, če se kaj zakomplicira, ampak takih primerov je res malo. Ko sem se zbudila sem čutila čisto malo bolečine, včasih me je kaj pikalo notri in pa seveda krvavitev, ki je na začetku malo večja. Po popoldanski viziti sem šla domov, saj je bilo vse vredu. Od narkoze sem bila zelo zelo utrujena in malo sem se slabo počutila. Krvavitev je bila zmeraj manjša in tudi bolečin nisem imela. 1 teden imaš bolniške. Seveda se pa potem nekaj časa paziš pri dvigovanju bremen. To je to. Tudi mene je bilo strah in sem videla, da čisto brez potrebe. Kar pogumno.

11.6.2013
littlestar5 najlepša hvala za tako podroben opis. Si mi polepšala dan in malce pregnala tistega gospoda Straha iz moje glave. iz tvojih besed je rzbati, da ni nič takega, tako da že resno razmišljam, da konno sprejmem tole odločiev za poseg. še enkrat hvala in en objem. <3
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.

Dnevnik -littlestar5

  2013
10.06.Odstranitev pregrade
11.03.Upanje umre zadnje



Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...