|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

10 Ringarajinih najforumašic/ev jeseni

Uredništvo Ringaraja.net, 20.10.2014
Nagradna igra najbolj aktivnega člana/članic je končana! Poglej, kdo je bil najboljši v zadnji rundi in kdo je tistih deset, ki prejmejo nagrade za najbolj aktivno sodelovanje na forumu v zadnjem mesecu.

image
Top 10 Ringarajinih forumašic/ev je znanih!
/11


Tako, pa smo na pripeljali nagradno igro "Najforumaš/ica jeseni" do konca in komaj čakamo, da vamlahko razkrijemo, kdo je 10 najforumašic oz. forumašev, ki jih bomo nagradili za koristne vsebine, ki ste jih prispevali na Ringarajinem forumu! 


Prvih 20 najaktivnejših forumašev/forumašic (3.) 

Igro smo razdelili v tri sklope in preden vam razkrijemo, kdo ste tisti, ki se boste veselili nagrad, najprej objavljamo rezultate zadnjega, tretjega kroga. Ringarajina programerska ekipa je seštela vaše objave (upoštevali smo objave na forumu med 6. in 16. oktobrom) in tole je seznam 10 najbolj aktivnih forumašic in forumašev, ki si sledijo od tistega, ki ima največ, do tistega, ki ima najmanj objav med prvimi 20:

sunprincess, Tikie, Shana86, petea, SemSonce, liliana, p3traa, chocolatecake, ely85 in ancy69.

Naslednjih deset, ki ste v tem obdobju prispevali svoje izkušnje in nasvete na forumu pa je: 

Magg, Paštetka, Stars619, biba88, Stanislava_, maja2014, LuLu, sončnica24, mojamura in

*zvezdica zaspanka*.

 

Kdo je 10 najboljših?

Tekma za nagrade se je začela 16. septembra in je trajala vse do 16. oktobra 2014 (do 23:59. ure). Prispevali ste veliko komentarjev, delili veliko izkušenj in koristnih nasvetov, vendar le 10 je tistih, ki ste najbolj zagreto čvekali in si prislužili nagrade. Ringarajini moderatorji in programerji smo ves čas trajanja nagradne igre spremljali vaše objave, da smo lahko zagotavljali pošteno igro v skladu s Pogoji in pravili sodelovanja v nagradni igri "Naj forumaš/ica jeseni".
Pred objavo rezultatov je tekmovalna komisija še enkrat preverila objave najboljših 10 in z velikim veseljem lahko povemo, imamo odlične uporabnike, saj ste vsi resnično prispevali koristne vsebine, ki so in bodo marsikomu, ki bo iskal odgovore na Ringaraji v veliko pomoč. Odlični ste!
In kdo se bo veselil oz. veselila nagrade? 

1. glavna nagrada

OTROŠKI GUGALNIK POLŽ STANLEY - si je z najbolj aktivni sodelovanjem to jesen prislužil/a uporabnik/ica:

chocolatecake

2. do 9. nagrada

S priročno napravico, ki nadomešča "post-it" liste - VIDDY VIDEO MESSENGER - bodo po novem opremljeni naslednji naši pridni forumaši/ice:

Tikie

Shana86

liliana

sunprincess

petea

biba88

SemSonce

ancy69

LuLu

Iskrene čestitke nagrajencem/kam in hvala, ker nam s svojimi starševskimi izkušnjami pomagate bogatiti vašo in našo Ringarajo.

Nagrajenci boste o rezultatih obveščeni na e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji na portal. Organizatorju se morate javiti najkasneje v roku 3 dni od prejema obvestila (oz. do roka določenega v sporočilu), na mail info@ringaraja.net, v nasprotnem primeru se nagrada ne podeli. 


Hvala Ringarajevci!

Najlepša hvala vsem, ki sodelujete v debatah na Ringarajinih forumih. Vaši nasveti so najpomembnejši del Ringaraje, brez njih Ringaraja ne bi bila popolna in z velikim veseljem vas bomo tudi v bodoče razvajali z nagradami. Ostanite še naprej naši zvesti Ringarajevci! 

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nisem še pripravljena na odraščanje svojeg...
Bo vsak rojstni dan vedno tako grenak? Nisem pripravljena, da moj otrok odraste.
10
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
8
Zakaj bi morali otroci pri računanju upora...
Preprečevanje učencem uporabe prstov med računanjem, bi lahko bilo podobno ustavitvi njihovega matematičnega razvoja, gl...
8
Pozor: Čevlji z lučko v podplatu so lahko ...
Otroci obožujejo čevlje in športne copate, ki jim utripajo lučke v podplatih, medtem ko hodijo, vendar pozor: starši mor...
6



Malčkov tek letos praznuje skupaj z Modrim...
photo
Udeležba na Malčkovem teku bo za vse mlade športnike brezplačna, kar omogočajo številni zvesti partnerji dogodka. Zaradi...
Intervju z Markom Macuro, dr.med.
photo
Marko Macura je zdravnik travmatolog, ki mu je življenjsko pot zaznamovala družinska tradicija. Košarka je zanj usodna t...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?