|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

ŽIVLJENJE NOSEČNICE

V ŽIVO NA FORUMU: Vprašajte dulo Urško

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.10.2022
image

Jesenski klepet s strokovnjakinjo Urško P. Iršič na Ringarajinem forumu! Vabljene nosečke, ki vas zanima vse o porodu in nosečnosti, pa tudi mamice po porodu, ki imate kakšnekoli težave, dileme, vprašanja. V ŽIVO: med 17. in 21. oktobrom 2022.

PREVENTIVA IN CEPLJENJE

Jabolko navdiha ustanoviteljicam spletnega foruma

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 31.12.2021
image

Predsednik Pahor je vročil priznanje jabolko navdiha ustanoviteljicam spletnega foruma o cepivih Science Mamas' Vaccine Forum z besedami: »Vaše delo odraža značaj iztekajočega se leta«

RINGARAJINE NAGRADNE IGRE

Nagrada za najbolj aktivne forumaše v oktobru

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 31.8.2021
image

Čvekanje na Ringaraja.net se splača! Vsak mesec z ODLIČNIMI NAGRADAMI obdarujemo najbolj aktivne uporabnike naših Forumov. Ne spreglej nagrade meseca oktobra!

RINGARAJINE NAGRADNE IGRE

Nagrada za najbolj aktivne forumaše v aprilu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.4.2021
image

Čvekanje na Ringaraja.net se splača! Vsak mesec z ODLIČNIMI NAGRADAMI obdarujemo najbolj aktivne uporabnike naših Forumov. Ne spreglej nagrade meseca aprila!

ZDRAVJE IN NEGA

NAGRADNA IGRA Fitobimbi

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.3.2021
image

V nagradni igri na Ringarajinem forumu deli z nami svoje izkušnje s Fitobimbi izdelki in se poteguj za čudovito nagrado: 3 izdelke Fitobimbi po lastnem izboru.

OPREMA IN PRIPOMOČKI

Ringaraja za zdrave ritke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.1.2015
image

Vse teme, povezane s pralnimi pleničkami, bomo odslej v sodelovanju z Ekologi brez meja odpirali tudi na forumu Ringaraja. Pridružite se nam in poiščite odgovore na vprašanja o pralnih plenicah.

RINGARAJINE NAGRADNE IGRE

10 Ringarajinih najforumašic/ev jeseni

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.10.2014
image

Nagradna igra najbolj aktivnega člana/članic je končana! Poglej, kdo je bil najboljši v zadnji rundi in kdo je tistih deset, ki prejmejo nagrade za najbolj aktivno sodelovanje na forumu v zadnjem mesecu.

image

Nagradna igra najbolj aktivnega člana/članic je v polnem zagonu in po dveh tretjinah igre je rezultat malce drugačen kot prejšnjič. Preverite seznam 20 najbolj pridnih na Ringarajinem forumu!

image

Prvih deset dni nagradne igre je mimo in objavljamo seznam tistih, ki so do danes bili najbolj aktivni na forumu Ringaraja.net in so si tako povečali možnost, da osvojijo eno od privlačnih nagrad!

image

Decembrska pravljica, dobrodelna akcija, ki so jo množično podprle mamice na forumu Ringaraja.net, je potekala pred nekaj leti. Takrat sta mlada mamica Anita in deklica Karuna odšli v Nepal. Družina je bila za praznike skupaj ...

STRAN 1 OD 1

Kako v službi povedati za nosečnost?
Kako v službi povedati za nosečnost? V resnici ni tako težko ali neprijetno, če slediš tem korakom.
Koriščenje letnega dopusta po starševskem ...
Ko se bliža konec starševskega dopusta, večino mamic zanima, kdaj in kako lahko porabijo še svoj letni dopust, da ta ne ...