|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100

Uredništvo Ringaraja.net, 1.9.2023
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu".

image
Želi si ustvariti največjo družino na svetu. (Freepik.com)
/11


Skoraj vsi sanjajo, da bi se poročili in imeli nekaj svojih otrok. Vendar ima 23-letna Christina Ozturk iz Moskve sanje, ki bi se večini od nas zdele nenavadne. Z možem, premožnim lastnikom hotelov, Galipom Ozturkom imata že 10 otrok, vendar ji to ne zadošča. Z nadomestnimi materami namerava imeti še ogromno otrok. Zakonca milijonarja živita v obalnem mestu Batumi v državi Georgia, kjer je zakonito imeti otroke, ki jih rodijo nadomestne matere.

Christina je pred leti kot mati samohranilka dopustovala v obalnem mestu Batumi v Gruziji. Uživala je kot turistka v mestu, ki mu pravijo "Las Vegas Črnega morja". Tu se je z očmi že prvi dan ujela z Galipom, prvo srečanje je bila ljubezen na prvi pogled, in Galip je postal njen 'mentor, vodnik in pravljični princ, vse v enem.

 

Galip je o njuni ljubezni dejal:

»Z njo je tako enostavno, vedno ima nasmeh na ustnicah, hkrati pa je sramežljiva in skrivnostna. Bila je tista ženska, ki sem si jo vedno želel zase, neobdelan diamant, videl sem, kako čisto in prijazno srce ima. "

 

Stvari so se od tam stopnjevale. Oba sta se noro zaljubila. Christina in njena mlada hči Vika sta se kmalu preselili v Batumi. Čeprav je bil Galip veliko starejši. Ko sta se spoznala, je že imel svoje otroke. Christina si je vedno želela številčno družino in ko se je o tem pogovarjala z Galipom, je rekel, da nima nič proti.

 

PREBERITE TUDI: Malijka rodila deveterčke

 

Odločila sta se, da si želita imeti čim več otrok. Vendar sta kmalu ugotovila, da Christina sama ne bo dovolj, da bi to sledilo njunim ambicioznim številkam.

Takrat sta se zakonca odločila, da bosta začela uporabljati nadomestne matere in vsaki vpleteni plačala približno 8000 EUR. Ker Galip in Christina nimata finančnih skrbi, sta poleg Vike zdaj tudi starša 10 dojenčkom.

 

Christina je povedala:

»Trenutno imam 10 otrok z zadnjim dodatkom Olivijo, ki je prispela konec prejšnjega meseca. Svojo najstarejšo hčerko Viko sem rodila sama pred šestimi leti. Preostali otroci so genetsko najini od moža in mene, vendar so jih donosile nadomestne matere. "

 

Par je v družabnih omrežjih že govoril, da si želi 105 otrok, vendar sta priznala, da je šlo le za naključno število.

Ko je o tem govorila, je Christina pojasnila,

 

»Ne vem, koliko jih bo sčasoma, vendar se zagotovo ne nameravava ustaviti ob 10. [...] O končni številki preprosto nisva pripravljena govoriti. Vse bo pokazal čas.«

Odločila sta se, da bosta trenutno počakala, da teh 10 otrok malo odraste, preden družino še povečata.

Vzgojiti toliko otrok ni enostavno in kljub vsej pomoči je Christina priznala, da se je izkazalo, da je skrb za tako veliko število dojenčkov naenkrat težja, kot je pričakovala.

 

PREBERITE TUDI: Objemi koristijo razvoju možganov vašega otroka

 

Sprva je Christina načrtovala, da bo vsako leto rodila enega otroka. Ko pa se je pojavila možnost nadomestnih mater, se je raje odločila za to pot.

 

Rekla je:

»Klinika v Batumiju za nas izbere nadomestne matere in v celoti prevzame odgovornost za postopek. Z nadomestnimi materami nismo osebno seznanjeni in z njimi nimamo neposrednih stikov, da bi se izognili težavam po nosečnosti. Vsa komunikacija poteka prek klinike, spremljamo samo zdravstvene kazalnike, sestavim prehranski meni za matere, da je hrana popolna, gledam rezultate testov.«

 

PREBERITE TUDI: Zgodbe malih junakov: Neverjetni trojčki


Par naj bi izbral le nadomestne matere, ki so mlade in imajo za sabo že eno nosečnost. Prav tako opravljajo preglede, da ne bi imele slabih navad ali odvisnosti. Nadomestne matere so deležne tudi psihološkega svetovanja.

 

VIR: humormeetscomics.com

 

 


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nosečnice, bodite pozorne na temperaturo v...
Kako dolgo se lahko nosečnica kopa v morju? Je za nosečo žensko primerna vsaka voda v bazenu, tudi termalna? Vse to smo ...
5
Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
4
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
4
Varna vadba v nosečnosti
Cilj vadbe v obdobju nosečnosti naj bo predvsem to, da se nosečnica dobro fizično in psihično pripravi na sam porod. Por...
4



9 ljudskih napovedi spola otroka
Nekoč so verjeli, da lahko določene stvari kažejo, kakšnega spola je otrok, ki ga nosimo. Predstavljamo vam devet takšni...
Očetovo pismo otrokovi mami
Čeprav je za otroka odnos z očetom ravno tako pomemben kot odnos z mamo, so očetje še vedno velikokrat spregledani. Preb...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?