|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

8 lastnosti malih ovnov

Uredništvo Ringaraja.net, 11.3.2023
Če ste starši malega ovna, zagotovo potrebujete kakšno skodelico kave več na dan. Otroci, rojeni v znamenju ovna, so namreč prave energijske bombe – strastni in neustrašni. To je njihovih 8 skupnih lastnosti.
Ključne besede:

image
Mali ovni so energijske bombe. (Foto: Freepik.com)
/11


Otroci, rojeni od 21. marca do 20. aprila so izrazite vodje, polno energije in ne marajo avtoritete. To je njihovih 8 značilnosti:

 

1) Energijske bombe

Otroci, rojeni v znamenju ovna, imajo veliiiiiko energije. So izjemno aktivni.

 

2) Rojeni vodje

So rojeni vodje in oni bodo postavljali pravila, če jim boste dopustili.

 

PREBERITE TUDI: Izpoved mame "divjega" otroka

 

3) Prvi povsod

Mali ovni se trudijo, da prvi začnejo plaziti, prvi bodo shodili. Vedno bodo šli za svojimi željami in poskušali osvojiti prvo mesto. Zato so tudi rojeni vodje.

 

4) Trmasti in vztrajni

Pri tem, da želijo biti povsod prvi, jim pomagata tudi trma in vztrajnost. Imajo pa težavo – hitro izgubijo zanimanje, ko naletijo na ovire, zato jim je tam treba pomagati. Njihovi izpadi trme so dolgotrajni, če pa to trmo uspejo pretvoriti za koristne stvari, so izjemno uspešni.

 

5) Želijo si nagrad in občudovanja

Mali ovni obožujejo in tudi pričakujejo nagrade, občudovanje, pohvale. Všeč jim je, če se jim boste povsem posvetili, kadar pa tega ne boste storili, bodo nezadovoljstvo hrupno izrazili.

 

PREBERITE TUDI: Mamice rojene v marcu so večne optimistke

 

6) So izjemno družabni

So prisrčni in družabni, prizadane pa jih, ko ugotovijo, da niso vsi takšni. So pobudniki, ko gre za ukvarjanje z novimi stvarmi in so izjemno iznajdljivi.

 

7) Ljubečnost

Kljub temu, da na prvi pogled morda ne izgleda tako, so malo ovni zelo nežni. Potrebujejo vašo ljubezen, radi se objemajo in crkljajo.

 

8) Ne marajo avtoritete

Pri vašemu malemu ovnu boste veliko več dosegli z nasmehom in pohvalo, kot z ukazovanjem. Ker ne marajo avtoritete, bo ukaz naletel na veliko trme.

 

PREBERITE TUDI: 7 lastnosti marčevskih otrok 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako visok bo vaš otrok, ko odraste?
Vas zanima, komu bo po višini bolj podoben vaš otrok: visokemu očetu ali malce manjši mamici? Preveriti to enostavno for...
5
Otrok in nasilje v medijih
Nasilje ni samo fizično nasilje, še globlje v dušo in telo prodre groba beseda, grafična podoba nasilja, vzdušje nevzdrž...
4
Je vaš otrok samostojen?
Že majhni dojenčki razvijajo sposobnost, da se lahko igrajo in zamotijo sami. Takšno samostojnost v igri je potrebno spo...
4
Intervju z Damjano Bakarič
Damjana Bakarič je mama samohranilka in pravi, da mora otrok vedeti, da se starša ne sovražita.
4



BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?