|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Astrološka napoved za starše (25. - 31. marec)

Ester Mikolič, 25.3.2024
Ob polni Luni in vplivu astroloških premikov, kot je vstop Merkurja v Ovna, se osredotočamo na harmonijo v odnosih in pomembnost odnosa do samega sebe.

image
Velika noč pa nas v nedeljo spominja na prebujanje narave in novo življenje, kar je priložnost za povezovanje s svojimi najdražjimi in sledenje svojim sanjam. (Foto: Freepik.com)
/11


Čas je za delovanje, saj se bliža obdobje Merkurjeve retrogradnosti, ki bo prineslo introspekcijo. Luna v Škorpijonu nas spodbuja k prečiščevanju čustev, medtem ko se soočamo z možnimi nenadnimi spremembami, podprtimi s povezavo Lune s Uranom. Previdnost je ključna, da se izognemo konfliktom, ki jih lahko sproži Mars. Velika noč pa nas v nedeljo spominja na prebujanje narave in novo življenje, kar je priložnost za povezovanje s svojimi najdražjimi in sledenje svojim sanjam.

 

Danes se nahajamo v obdobju polne Lune, kar pomeni čas močnih energij in priložnost za čiščenje v odnosih. Luna v Tehnici nam narekuje, da se osredotočimo na harmonijo in ravnovesje, zlasti v naših odnosih. Ne smemo pa pozabiti na najpomembnejši odnos – odnos do samega sebe. Vprašanja, ki se nam postavljajo, so težka, a nujna za razumevanje sebe in svojih vzorcev delovanja.

Astrologija nam lahko pomaga pri tej notranji raziskavi. Kljub temu pa je pomembno tudi delovanje v sedanjosti. Trenutno je čas za akcijo, saj se bo v bližnji prihodnosti Merkur ponovno obrnil retrogradno, kar bo prineslo obdobje premisleka in introspekcije.

Na sredini tedna Merkur vstopa v novo znamenje in sicer Ovna, ponuja nam možnost, da realiziramo svoje ideje, v povezavi z Luna v Škorpijonu v nas lahko vzbudi globoka čustva, kot so ljubosumje in maščevalnost, vendar pa imamo tudi možnost, da se poglobimo vase in prečistimo tisto, kar nam ne služi. Ne smemo pozabiti, da planeti ne delujejo namesto nas, ampak nas podpirajo pri naših dejanjih.

V petek se bo Luna povezala s planetom Uran, kar pomeni, da se lahko soočimo z nenadnimi spremembami ali izgubami. Pomembno je, da se naučimo ne biti preveč navezani na stvari ali ljudi in zaupati svoji intuiciji.

Popoldne lahko dobimo navdih in podporo pri uresničevanju idej, vendar moramo biti previdni, da se ne zapletamo v konflikte, ki jih lahko v soboto sproži Mars v kvadratu z Luno. Kljub temu bo več odločnosti in osredotočenosti za premikanje naprej, zlasti ko se Luna poveže s planetom Saturnom.

Velika noč nas bo v nedeljo spominjala na prebujanje narave in novo življenje. To je čas za uživanje v prijetnem vzdušju in povezovanje s svojimi najdražjimi. Luna v Strelcu nas bo spodbujala k pustolovščinam in druženju v naravi.

V tem obdobju se postavite na prvo mesto in si dovolite slediti svojim sanjam in željam. Zavedajte se svoje moči in zmožnosti ter bodite odprti za spremembe, ki jih prinaša življenje.

 



ester mikoličEster Mikolič je astrologinja, ki se je leta 2018 odločila spoznati vedo, ki jo poznamo še tisočletja. Na poti učenja je spoznala, da jo najbolj zanima psihološki vidik posameznika, zato se je leta 2022 vpisala na študij Uporabne psihologije, kjer želi svoje znanje še poglobiti in prepletati z Astrologijo. V prvi vrsti je zanjo najbolj pomembno biti dobra mama in dobra partnerka. Največje darilo življenja je zanjo bilo, da je lahko postala mama, saj je že kot majhna punčka vedela, da bo to njeno glavno življenjsko poslanstvo. Vedno je rada skrbela za ostale in to jo še danes neizmerno veseli.

Skozi svoj posel ozavešča ženske in mamice, da ni potrebno trpeti in biti v stiski. Želi, da skozi njen primer vidijo, da se da izkopati ven iz krempljev strahu in bolečine. Pravi, da je pomembna osredotočenost in vztrajnost. Veliko govori in piše o vzorcih, ki so po njenem mnenju zelo zakoreninjeni v nas in jih ni lahko izkopati. Verjame pa, da smo mi tisti, ki odločamo ali se bomo zjutraj zbudili in imeli dober ali slab dan. Na koncu še poudarja, da gre vedno samo za odločitve, kako bomo v svojem življenju reagirali na situacije.

Najdete jo lahko na spletni strani www.verjamem.com, FB strani: Verjamem – Ester Mikolič ali na IG: verjamem.

 

Mnenja blogerke ne izražajo nujno mnenja uredništva Ringaraja.net.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Mame mislimo, da moramo vse same: pa je to...
Bil sem sama. Vse sem počela sama, ker sem LAHKO. A ni bilo tako zabavno, kot sem mislila, da bo. Vsega nisem storila do...
25
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
7
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
7
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
5



5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?