|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Astrološka napoved za starše (29. januar - 4. februar)

Ester Mikolič, 29.1.2024
Vstopimo v nov astrološki teden, kjer nas Luna na začetku tedna zaziba v energijo delavnosti in marljivosti, vendar se obeta tudi nekaj negotovosti v naslednjih dneh. Kako se bomo odzvali na te izzive?

image
Kaj nas čaka v prihodnjem tednu? (Foto: Freepik.com)
/11


Odkrijmo ključne trenutke, ki nas vodijo k boljšemu razumevanju sebe in odnosov, ter izkoristimo podporo planetov za gradnjo trdnejših vezi.

Vstopamo v nov teden z energijo delavnosti, marljivosti in pridnosti, saj bo Luna v znamenju Device. To obdobje je idealno za vestno izpolnjevanje dolžnosti, pri čemer se bo povečala tudi naša volja in želja po izkazovanju ljubezni. Občutili bomo energičnost in dinamičnost, kar nam bo olajšalo opravljanje rutinskih nalog.

 

Vendar pa lahko v torek naletimo na več negotovosti, kar nas lahko zmoti. V takih trenutkih je ključno, da počakamo in odpihnemo oblak dima, da vidimo pot pred sabo. To je trenutek, ko se odločamo, ali bomo sledili staremu vzorcu ali bomo izbrali pot novega. Vprašanje svobodne volje se postavlja v ospredje.

 

Pravijo, da nas težke preizkušnje naredijo bolj modre, vendar se ravno v takih trenutkih lahko naučimo delovati drugače. Kako lahko pričakujemo, da bodo naši otroci vedeli, kaj si želijo in bili uspešni, ko si sami ne dovolimo uspeha in ne verjamemo vase? A ni logično, da nas otroci posnamejo. Najslabše, kar lahko naredimo kot starši, je govoriti eno stvar, medtem ko naša govorica telesa oziroma "energija/zgled" sporoča nekaj drugega.

 

Spoznaj se. To je vse, kar moraš narediti, da lahko deluješ skladno s tem, kar govoriš, čutiš in živiš. Ko oseba spozna sebe, lahko začne spreminjati stvari, ali bolje rečeno, se spominjati, kakšna dejansko v resnici je. Veliko smo prevzeli od okolice, še več pa od staršev in ljudi, s katerimi smo odraščali. Postali smo kopija njih. Zato je pomembno zavedanje, trenutek zdaj in soočanje s samim seboj – vendar s občutkom, nežno in brez krivde.

 

Luna v Tehnici nas bo zazibala v romantiko, saj bomo izražali željo po tesnejšem povezovanju s partnerjem. Hrepeneli bomo po pozornosti in nežnosti, pri čemer bo v zraku čutiti harmonijo in povezovanje na različnih ravneh. Pomembno je nadzorovati svojih misli, v zadnjem času opažam, da veliko žensk doživlja izzive pri obvladovanju situacij, partnerstva, otrok in vsega, kar spada zraven. Malo žensk pa zavestno nadzira svoje misli, ki se jih večina niti ne zaveda, saj gre za avtomatski proces v telesu. Če bi vsak od nas znal nadzirati svoje misli, bi lahko usmerili svoja življenja v povsem drugačno smer.

 

Četrtek bo namenjen regeneraciji, čiščenju in poglabljanju. Luna v Škorpijonu bo podprla ta proces, zato je pravi trenutek, da pogledamo globlje in raziskujemo, kaj nam določena situacija sporoča ter kaj mora še priti na površje.

 

Petek bo za Škorpijone, Rake, Ribe, Device in Kozoroge idealen dan za romantiko in povezovanje v odnosih, saj bodo podprti s strani planetov. Vsakodnevno delo na sebi in gradnja odnosov sta ključna, vendar pa je naravna podpora le dodaten plus.

 

Vikend bo zaznamovan z nemirom, nezadovoljstvom in sitnostjo. Potrebujemo lahko več počitka, miru in sočutja. V nedeljo se obeta več optimizma, sodelovanja ter nenadnih preobratov in rešitev. Izkoristimo ta čas za osebno rast in uravnoteženje.

 



ester mikoličEster Mikolič je astrologinja, ki se je leta 2018 odločila spoznati vedo, ki jo poznamo še tisočletja. Na poti učenja je spoznala, da jo najbolj zanima psihološki vidik posameznika, zato se je leta 2022 vpisala na študij Uporabne psihologije, kjer želi svoje znanje še poglobiti in prepletati z Astrologijo. V prvi vrsti je zanjo najbolj pomembno biti dobra mama in dobra partnerka. Največje darilo življenja je zanjo bilo, da je lahko postala mama, saj je že kot majhna punčka vedela, da bo to njeno glavno življenjsko poslanstvo. Vedno je rada skrbela za ostale in to jo še danes neizmerno veseli.

Skozi svoj posel ozavešča ženske in mamice, da ni potrebno trpeti in biti v stiski. Želi, da skozi njen primer vidijo, da se da izkopati ven iz krempljev strahu in bolečine. Pravi, da je pomembna osredotočenost in vztrajnost. Veliko govori in piše o vzorcih, ki so po njenem mnenju zelo zakoreninjeni v nas in jih ni lahko izkopati. Verjame pa, da smo mi tisti, ki odločamo ali se bomo zjutraj zbudili in imeli dober ali slab dan. Na koncu še poudarja, da gre vedno samo za odločitve, kako bomo v svojem življenju reagirali na situacije.

Najdete jo lahko na spletni strani www.verjamem.com, FB strani: Verjamem – Ester Mikolič ali na IG: verjamem.

 

Mnenja blogerke ne izražajo nujno mnenja uredništva Ringaraja.net.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Zakaj so mame vedno jezne?
Jeza ... Čutiš, da napreduje od stopal gor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in med pobiranjem perila si se skoraj s...
5
Klopi prenašajo nevarne bolezni!
Slovenija sodi med države, kjer obstaja visoka verjetnost okužbe s povzročitelji bolezni, ki jih prinašajo klopi.
4
Zlata pravila za zdravo družinsko jesen
Uskladite družinsko prehrano in življenjski ritem z naravo, ki se jeseni hladi in pomirja. Kako, preverite v članku!
4
Materinstvo je: odgovor na približno 300 v...
Smešno je, kako so se stvari obrnile. Tišina, ki me je tako skrbela, je zdaj napolnjena z nenehnim klepetom. Pogosto me ...
4



Izpoved mame "divjega" otroka
V vseh teh letih sem zaradi sinovih težav veliko prejokala. Toda bolj kot vse diagnoze me je prizadel odnos staršev sino...
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?