|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Astrološka napoved za starše (4. - 10. marec)

Ester Mikolič, 4.3.2024
Neprijetni aspekti planetov lahko spodbudijo spremembe v našem delovanju, kar nas vodi k rasti in preobrazbi. Ta teden nas čakajo izzivi in priložnosti, ki jih bomo lahko izkoristili za izboljšanje svojega življenja.

image
Kaj nas čaka v tem tednu? (Foto: Freepik.com)
/11


Od energične komunikacije v ponedeljek do odkrivanja novosti v sredo, in od razčiščevanja v četrtek do novih idej v nedeljo - čaka nas dinamičen teden, ki nam bo omogočil osebno rast in razvoj.

Ali lahko prepoznamo, da so izzivi, ki nam jih prinašajo neprijetni aspekti planetov, pogosto povod za spremembe v našem delovanju? Ali je mogoče, da se naše razumevanje določenega dogodka ali situacije sčasoma spremeni, ko odrastemo? Vznemirjenost, zmedenost in razočaranje lahko služijo kot priložnost za preobrazbo in nov način delovanja. Danes v ponedeljek nas bo popeljal ravno tja. Pričakujemo bolj energično komunikacijo, saj si bomo prizadevali natančno razumeti, kaj nam sogovornik sporoča.

Luna v torek vstopa v Kozoroga, kar nas bo naredilo bolj osredotočene in odmaknjene. Morda bomo začutili nezaupanje ali strah, vendar bo samota v tem času dobrodošla. Dan, ki ga zaznamuje Kozorog, nas postavlja v položaj odločnosti in pripravljenosti. Ta aspekt je ugoden za poslovne sestanke, načrtovanje dolgoročnih ciljev in organizacijo.

Hkrati nas lahko spodbudi k skrbi za starejše osebe, saj je Kozorog povezan z odgovornostjo. Morda ni tako čustven, vendar je poudarek na občutku odgovornosti, zato so tisti, ki imajo izrazito povezanega Kozoroga, pogosto zelo povezani s svojimi starejšimi sorodniki.

 

Ali ni to čudovita priložnost za naše otroke, da se naučijo sočutja in skrbi za prednike? Občudujem tiste, ki so uspeli zgraditi čudovit odnos s svojimi starejšimi sorodniki, saj sama nisem imela te priložnosti.

V sredo nas bodo planeti podpirali, saj bodo tvorili ugodne aspekte. Kdo bo to izkoristil? Celoten dan bo v znamenju sodelovanja, organiziranja, odločanja in iskanja ustreznejših rešitev. Ponuja se možnost za odkrivanje novosti in uspešnih sestankov. Aspekt Lune s sanjavim Neptunom nas bo proti večeru popeljal v umiritev, sprostitev in poslušanje lastnih potreb. Kdo si upa vzeti čas zase, za obisk savne, sproščujoče kopeli ali masaže? Glede na nežnost, ki jo prinaša ta aspekt, lahko povabimo tudi svojo boljšo polovico.

Ko si dovolimo odmik od nemirnega časa, se pogosto pojavijo potlačena čustva, neizrečene besede in žalost. Četrtek bo dan čiščenja in predelave. Luna bo vstopila v Vodnarja, kar še dodatno spodbuja željo po neodvisnosti in svobodi. Želeli bomo razčistiti določene nerazrešene zadeve, vendar si dovolimo, da to storimo na primeren način. Bodimo nežni, sočutni in prijazni do sebe. Morda nam v prvem poskusu ne bo uspelo, vendar smo na dobri poti.

Če pomislimo na primerjavo z "artičoko", je njena lupina zelo trda, vendar se s segrevanjem počasi zmehča in lahko lažje dostopamo do bogastva, ki je skrito v njej. Poiščimo način, kako sebe omehčati in z nežnostjo spoznati svoje globine. Če artičoko »razceframo« na silo, je nikoli dejansko ne užijemo v celoti.

8. marec, dan žena. Izrazimo hvaležnost vsem tistim ženskam, ki so se borile, da smo danes lahko enakopravne, enakovredne in samosvoje. Hvala, hvala, hvala. ♥?

Do dopoldneva bo dan precej stresen, morda se stvari ne bodo odvijale po naših željah, vendar smo skozi naše potovanje branja dnevnih vplivov spoznali, da nas to usmerja, da se prepustimo in zaupamo ter iščemo najboljše možne rešitve brez odpora. Izkoristimo svoj dan in se povežimo s prijateljicami, hčerami, mami in vsemi ženskami okoli nas. Občudujmo lepoto vsake ženske, saj je vsaka krasna, čudovita, pametna in neponovljiva.

V noči na soboto bo Luna vstopila v nežno in sočutno znamenje Ribic. Sedaj si želimo več nežnosti, poglabljanja vase, morda celo pobega od odgovornosti. Če čutimo, da smo preobčutljivi, to delimo s svojimi bližnjimi in si dovolimo čas zase. Počnite nekaj, kar napolni vaš rezervoar sreče.

 

Pogosto se ujamemo v vrtinec čustev, ki jih ne znamo obvladati, saj se vse prehitro dogaja. Ko se naučimo opazovati svoje reakcije in vedenje, lažje zaznamo, kdaj in kaj se dogaja znotraj nas. Predvsem pa lažje prepoznamo občutke, ki se odvijajo v nas. Ali bo šlo? Seveda, prihaja mlaj v Ribicah, ki nas spodbuja k čiščenju in novemu načinu delovanja. Zaupajmo v svoje sposobnosti, saj s tem krepimo svojo samozavest.

V nedeljo Merkur, planet misli, idej, komunikacije in intelektualnih sposobnosti, vstopa v znamenje Ovna. Ali razumemo, kaj to prinaša? Pričakujemo veliko novih idej, zagona, pogumnejše izražanje. Vse, kar smo doslej zadrževali zase, lahko sedaj pošljemo v svet. Rešitve se bodo intuitivno pojavile, ponudile se bodo priložnosti, ki jih morda do danes nismo opazili. Dovolimo si slediti navdihu in ustvarjati. Mlaj, ki se bo danes odvijal, nas bo usmerjal v meditacijo, sanjarjenje in povezovanje z duhovnimi učitelji.

Ali nas lahko slišijo, če sami sebe še ne znamo? Ne. Pomembno je, da najprej začutimo lastne potrebe in želje, da zaslišimo, kaj si dejansko želimo, in šele nato lahko prisluhnemo tistim, ki nas usmerjajo in nam pomagajo. Danes si dovolimo prej v posteljo, saj bo vpliv zasanjanosti in utrujenosti odtehtal svojo težo okoli 20. ure. Potrebujemo počitek, naše fizično telo ga potrebuje.

 



ester mikoličEster Mikolič je astrologinja, ki se je leta 2018 odločila spoznati vedo, ki jo poznamo še tisočletja. Na poti učenja je spoznala, da jo najbolj zanima psihološki vidik posameznika, zato se je leta 2022 vpisala na študij Uporabne psihologije, kjer želi svoje znanje še poglobiti in prepletati z Astrologijo. V prvi vrsti je zanjo najbolj pomembno biti dobra mama in dobra partnerka. Največje darilo življenja je zanjo bilo, da je lahko postala mama, saj je že kot majhna punčka vedela, da bo to njeno glavno življenjsko poslanstvo. Vedno je rada skrbela za ostale in to jo še danes neizmerno veseli.

Skozi svoj posel ozavešča ženske in mamice, da ni potrebno trpeti in biti v stiski. Želi, da skozi njen primer vidijo, da se da izkopati ven iz krempljev strahu in bolečine. Pravi, da je pomembna osredotočenost in vztrajnost. Veliko govori in piše o vzorcih, ki so po njenem mnenju zelo zakoreninjeni v nas in jih ni lahko izkopati. Verjame pa, da smo mi tisti, ki odločamo ali se bomo zjutraj zbudili in imeli dober ali slab dan. Na koncu še poudarja, da gre vedno samo za odločitve, kako bomo v svojem življenju reagirali na situacije.

Najdete jo lahko na spletni strani www.verjamem.com, FB strani: Verjamem – Ester Mikolič ali na IG: verjamem.

 

Mnenja blogerke ne izražajo nujno mnenja uredništva Ringaraja.net.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
11
Mame mislimo, da moramo vse same: pa je to...
Bil sem sama. Vse sem počela sama, ker sem LAHKO. A ni bilo tako zabavno, kot sem mislila, da bo. Vsega nisem storila do...
6
Prvič v vrtec? Pri nas je zabavno!
Vrtec Šmarje pri Jelšah, vzgojiteljici Ksenija Šket in Irena Artnak
5
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
5



Škodljivost plastičnih vrečk
photo
Podjetje dm drogerie markt Slovenija je v februarju pričel z akcijo, s katero želijo izboljšati ozaveščenost svojih kupc...
Išče se naj risba za pokal Planica 7
V okviru finala svetovnega pokala v smučarskih skokih bo na letalnici bratov Gorišek letos znova potekalo tekmovanje Pla...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?