|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti

M.H., 3.1.2024
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdravilo - čaj, ki naj bi zdravil neplodnost.

image
Nekatera zelišča lahko pripomorejo k zanositvi. (Foto: Freepik.com)
/11


Baldrijan je zdravilna rastlina, ki vzpostavlja hormonsko ravnovesje in ki naj bi pomagala tudi pri zdravljenju neplodnosti.

Vsaj nekoč so verjeli tako, danes pa, če imate težave z zanositvijo, vam ne bo škodovalo, če si boste pripravili čaj, ki vam lahko pomaga k zanositvi.

 

PREBERITE TUDI: Je za neplodnost lahko kriv tudi gluten?

 

Preprosta priprava

Priprava baldrijanovega čaja je zelo preprosta. Potrebujete eno žličko posušenega baldrijana (najbolje ekološkega!), ki jo prelijete z dvema decilitroma vrele vode in pustite pokrito pet minut. Čaj nato precedite in ga pijete po požirkih tekom dneva.

Priporočljivo je, da ta čaj pijete tri mesece, vendar v času, ko imate menstruacijo, s pitjem prekinete.

 

Za ženske težave

Baldrijan je zelo zdravilna rastlina, ki so jo že v stari ljudski medicini zelo cenili, danes pa nanjo nekoliko pozabljamo, čeprav lahko veliko pripomore k plodnosti žensk. Seveda rastlina ne more narediti čudeža, če ima ženska zdravstvene težave, lahko pa pripomore k boljšemu zdravljenju in pomaga pri odpravljanju neplodnosti.

 

PREBERITE TUDI: Zanositev - Kako ostati pozitivna?


Baldrijan vam lahko pomaga tudi, če imate neredne menstruacije, in pomaga pri zdravljenju jajčnikov ter na ta način pripomore k boljši plodnosti. Prav tako pa pomaga pri odpravljanju vseh ženskih težav, odpravlja infekcije in bakterijska vnetja ter lajša krče maternice. Poleg tega pa ugodno deluje tudi na živčni sistem, saj pomirja, zato ga je v primeru nespečnosti dobro spiti eno skodelico pred spanjem.


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
6
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
4
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
4



Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...