|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Darilni paketi za enoletnike - januar 2011

Uredništvo Ringaraja.net, 4.1.2011
Ringarajini darilni paketi za družine – vsak mesec obdarujemo novorojenčke in enoletnike Ringarajevk in Ringarajevcev. Boste prvo svečko pihali januarja letos? Potem berite naprej in prejmite paket čudovitih daril!

image
/71



Prvo dopolnjeno leto, prva svečka. Gre za pomembno prelomnico, saj vaš dojenček postaja otrok, počasi se postavlja na noge in morda že izgovarja prve besede. Vse bolj samostojen je in vse več kondicije potrebujete, da sledite njegovemu tempu. Prva tortica je najslajša in prva rojstnodnevna zabava ostane za vedno v spominu.

Tudi Ringaraja želi z vami proslaviti to čudovito prelomnico! Zato smo pripravili darilne pakete za enoletnike. Če pihate prvo svečko ta mesec, se čim prej prijavite! Če vas prva svečka čaka v naslednjih mesecih, pa lahko prav tako že pošljete vašo prijavo. Upoštevali jo bomo v mesecu obdarovanja, v katerem 1. rojstni dan praznuje vaš malček (npr. če že zdaj oddate prijavo, vaš otrok pa ima rojstni dan marca, bomo vašo prijavo vključili v marčevsko žrebanje).


Za januarski darilni paket za enoletnike se lahko prijavite če:

• Bo vaš malček v januarju 2011 dopolnil 1 leto.*


• Sprejemate Splošni pogoji in pravila – Ringarajin darilni paket za enoletnike


• S sodelovanjem boste prijavljeni v Ringarajine e-novičke za starše


*V primeru, da boste izžrebani, vas bomo pred prevzemom darila prosili, da predložite dokazilo (kopijo rojstnega lista ali osebne izkaznice otroka). Če dokazila ne predložite v 7 dneh od prejema obvestila o prejemu nagrade, sklepamo, da pogoja ne izpolnjujete in izžrebali bomo drugega nagrajenca


Jih izpolnjujete? Prijavite se ZDAJ, TUKAJ!

Prijava je namreč čisto preprosta – le posredujete svoje podatke* na mail darilni.paketi@ringaraja.net. Navedite vaš priimek in ime, naslov, ime otroka in njegov rojstni dan. Pod Zadevo napišite: Ringarajin darilni paket za enoletnike – Januar 2011 (oziroma mesec 1. rojstnega dneva).

*Le v primeru, da boste med nagrajenci, vas bomo v skladu s Splošnimi pogoji in pravili – Ringarajin darilni paket za enoletnike prosili, da posredujete še ostale potrebne podatke in dokazila. Podatke, ki jih posredujete ob prijavi, bomo uporabili v namen pošiljanja darilnih paketkov in za občasno obveščanje o Ringarajinih novih vsebinah, novostih poslovanja, akcijah in ponudbah in za prilagoditve obveščanja glede na morebitno segmentiranje ponudbe.

Prijave sprejemamo od 1. januarja do 31. januarja 2011. Nagrajenci paketa bodo objavljeni v januarju (najkasneje do 04.02.2011) na portalu www.ringaraja.net, v rubriki Ringarajini darilni paketi za družine in po elektronski pošti.

Z januarskim paketom bomo skupaj z našimi partnerji  obdarovali 5 otrok, ki v januarju pihajo prvo svečko. Med vsemi prijavami bomo izžrebali pet prejemnikov paketka. V kolikor več članov iste družine prijavi svojega otroka, bomo upoštevali samo eno prijavo.



Kaj je v paketu za enoletnike, ki pihajo prvo svečko januarja 2011?


1. Podjetje Galavita d.o.o. podarja blag negovalni izdelek za majhne otroke, kremo Galavita Baby. Krema učinkovito neguje in ščiti občutljivo otroško kožo s surovinami naravnega izvora.


2. Anaya d.o.o., vam podarja Dermalan kremo, za nego suhe kože. Celicam daje dodatno količino kisika, antioksidantov in drugih hranilnih snovi ter s tem energijo za lastno obnovo.


3. Trgovina srcek.si vam podarja povodnega konja na vrvici, izdelek ki ga odlikuje kvaliteta, funkcionalnost, oblikovna zasnova je narejena s poudarkom na izobraževanju in pridobivanju spretnosti ter motoričnih sposobnosti, hkrati pa prinaša užitek pri igranju.


4. Podjetje Morfem d.o.o. podarja didaktično knjigico Predstavljaj si da si čarovnik, ki otroke popelje v svet vil. Otroci spoznajo, kakšne so vile, kje živijo, naučijo se urokov in čaranja, spoznajo različne vrste vil, slavne vile.


5. Probiotiki za otroke Jogermina Junior, ki so brez genetsko spremenjenih organizmov, glutena, laktoze in alergenov.Prispeva jih podjetje Bio Medico Trendi.


6. Teekanne podarja "Kid's Tea", otroški čaj, ki je uravnotežena mešanica sadežev in zelišč, primerna za otroke od dopolnjenega 9. meseca starosti dalje. Hibiskus in komarček pomagata prebavi, medtem ko janež pomaga izboljševati črevesno delovanje. Rooibos, šipek in kamilica krepijo obrambne sposobnosti organizma, zreli sadeži pa dodajo čudovit okus.


 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Darilni paketi: Splošni pogoji in pravila
Splošni pogoji za sodelovanje v programu Darilni paketi za nosečke, za novorojenčke in dojenčke, za malčke, otroke, pare...
4
Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2



Darilni paketi za enoletnike - januar 2011
photo
Ringarajini darilni paketi za družine – vsak mesec obdarujemo novorojenčke in enoletnike Ringarajevk in Ringarajevcev. B...
Darilni paketi za enoletnike - november 2010
photo
Odkrijte vsebino novembrskega paketa za otrokovo 1. svečko ter preberite kako postati srečni prejemnik enega izmed njih.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?