|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Darilni paketi za novorojenčke - februar 2011

Uredništvo Ringaraja.net, 3.2.2011
Ste v velikem pričakovanju. Torbica za v porodnišnico je pripravljena, kotiček za novega družinskega člana z vsemi pripomočki tudi?

image
/71


Tudi Ringaraja vam želi pomagati pri pripravah! Zato smo pripravili darilne pakete za novorojenčka. Če še ta mesec pričakujete novorojenčka, se čim prej prijavite! Če imate predviden datum rojstva vašega dojenčka v naslednjih mesecih, pa lahko prav tako že pošljete vašo prijavo. Upoštevali jo bomo v mesecu obdarovanja, v katerem se bo rodil vaš otrok.


Za januarski darilni paket za novorojenčke se lahko prijavite če:

• Imate predvideni datum rojstva dojenčka v februarju 2011
• Sprejemate Splošni pogoji in pravila – Ringarajin darilni paket za novorojenčke
• S sodelovanjem bo vaš novorojenček prijavljen v Ringarajin koledar otrokovega razvoja, mamica pa v Ringarajine e-novičke za starše

*V primeru, da boste izžrebani, vas bomo pred prevzemom darila prosili, da predložite dokazilo (kopijo rojstnega lista ali osebne izkaznice otroka). Če dokazila ne predložite v 7 dneh od prejema obvestila o prejemu nagrade, sklepamo, da pogoja ne izpolnjujete in izžrebali bomo drugega nagrajenca.


 
Jih izpolnjujete? Prijavite se TUKAJ!

 
Posredujte nam vaše ime in priimek, naslov, ter predviden datum poroda na mail darilni.paketi@ringaraja,net. Pod zadevo napišite: Ringarajin darilni paket za novorojenčke – februar 2011 (oziroma mesec za katerega se prijavljate)

Prijave za tekoči mesec sprejemamo najkasneje do zadnjega v mesecu. Med vsemi prijavami bomo na podlagi žreba obdarovali 5 otrok. V kolikor več članov iste družine prijavi svojega otroka, bomo upoštevali prijavo samo enkrat. Nagrajenci bodo objavljeni v februarju (najkasneje do 04.03.2011) na portalu www.ringaraja.net, v rubriki Ringarajini darilni paketi.
 

Kaj je v paketu za novorojenčke, ki se bodo rodili februarja 2011?

VELIKI SPONZORJI
 
1. Podjetje Sonce, podarja ljubke in tople odejice flanela bon iz 100% bombažne flanele, ki je mehka in topla na otip. Primerna za vozičke in posteljice.
Več o izdelkih podjetja SONCE si preberite tukaj.
2. Linija izdelkov za nego, zdravje in dobro počutje dojenčkov in otrok Fitobimbi, ki podarja kapljice GAS bimbi za pomiritev trebušnih krčev.
Več o kapljicah GAS bimbi za pomiritev trebušnih krčev in njihovem učinku preberite tukaj.
 
MALI SPONZORJI


1. R&B d.o.o. (Ustvarimajico.si) podarja Baby majico v beli, roza ali svetlo modri barvi (velikost 6 ali 12 mesecev) z imenom dojenčka in slikico.
2. K-Print, Franc Kern s.p. podarja bon za izdelavo sestavljanke
3. Podjetje Galavita d.o.o. podarja blag negovalni izdelek za novorojenčke in majhne otroke, kremo Galavita Baby, ki učinkovito neguje in ščiti občutljivo otroško kožo s surovinami naravnega izvora.
4. Lekarna Brod vašim malčkom podarja hladilno mazilo - kremo za ritko, ki ščiti in neguje kožo, ki jo prekrivajo pleničke, vsebuje izvlečke kamilice, čebelji vosek, karite maslo, sončnično olje, ne vsebuje barvil in mineralnih olj.

 

 

Kaj iz paketka vam pride najbolj prav? Imaš vprašanje? Pridruži se debati na forumu!

 



Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2
Nagradni program: Darilni paketi
Si noseča? Morda že tik pred porodom? V rokah že držiš drobceno štručko oziroma malega navihančka? Imaš doma razposajene...
2



Darilni paketi: Splošni pogoji in pravila
Splošni pogoji za sodelovanje v programu Darilni paketi za nosečke, za novorojenčke in dojenčke, za malčke, otroke, pare...
Darilni paket za nosečke - februar 2020
Pri Ringaraji obdarujemo vse leto, tudi bodoče mamice s trebuščkom. Februarske darilne pakete smo napolnili z NOVIMI upo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?