|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobrodelna nagradna igra Fala Slonček je zaključena

Uredništvo Ringaraja.net, 24.2.2023
V preteklem mesecu ste pridno objavljali fotografije pustnih dobrot in s tem pomagali zbirati donacije za krizni center Palčica. V okviru dobrodelne kampanje smo s Fala Slončkom in podjetjem Lesaffre Slovenija omogočili pustovanje otrokom.

image
Otroci so se zabavali na pustovanju s Fala Slonček.
/101


V preteklem mesecu ste pomagali v dobrodelni nagradni igri Fala Slonček, ki je potekala na našem Facebook profilu. V komentarje ste prilepili objavo fotografije vaše domače pustne dobrote, ki je bila res slastna.

Zbrali smo kar 80 fotografij vaših dobrot!

Fala Slonček je za vsak prejet fotokomentar prispeval 1 € za programe Hiše zavetja Palčica. S projektom so želeli pri Lesaffre Slovenija otrokom v stiski, ki so bili odvzeti iz družin zaradi njihove varnosti, omogočiti čarobno pustno doživetje, s prispevkom pa podpreti programe Hiše Palčica. Poleg donacije z vašo pomočjo, bo Fala Slonček predala Palčici poleg daril za otroke tudi donacijo v višini 300 € za pomoč pri njihovih programih.

 

Nagrajenci dobrodelne nagradne igre

Fala Slonček je izmed vseh sodelujočih pustnih dobrot izbral tri najbolj prisrčne, ki prejmejo nepogrešljiv paket pripomočkov za ustvarjanje v kuhinji skupaj z vašimi malčki: digitalno kuhinjsko tehtnica, majico Fala in šablone za posip moke.

 

Nagrajenci so:

Marija Golobič

Lucija Razdevšek

Danica Porekar

 

V okviru kampanje tudi pustno rajanje

V okviru te dobrodelne kampanje smo skupaj s Fala Slončkom tudi omogočili pustovanje otrokom v centru Palčica. Ustvarjali smo dobrote in se neizmerno zabavali. Fotografije si lahko ogledate v zgornji galeriji.

 

 

Krizni center za otroke - Hiša zavetja Palčica (v nadaljevanju: KCO Palčica) organizacijsko spada pod Center za socialno delo Ljubljana. Je trenutno edini krizni center v Sloveniji, ki je namenjen najmlajšim otrokom od rojstva do 6. leta starosti in tako pristojen za območje celotne Slovenije. Ustanovljen je bil za namen zaščite in umika otrok iz ogrožajočega oziroma neprimernega okolja, za katere je nujna takojšnja, a kratkotrajna namestitev. Otroci, ki so nameščeni v KCO Palčica, so bili staršem odvzeti. Razlogi za odvzem in namestitev so različni, nasilje v družini, zlorabe, zanemarjanje, zapustitev, nezmožnost staršev, da poskrbijo za osnovne otrokove potrebe, kot so različne bolezni staršev, težave v duševnem zdravju, različne oblike odvisnosti … KCO Palčica deluje 24 ur na dan, vse dni v letu. Program deluje po družinskem principu, kjer poskrbimo za vse potrebe otrok, njihovo varstvo in varnost.

 

 

Prispevate lahko tudi vi

V kolikor želite donirati lahko kontaktirate tudi kco.palcica@gov.si ali pokličete na telefonsko številko 040 194 192, kjer prejmete vse potrebne informacije.

Številka računa: SI56 0110 0600 0060 939

Sklic za fizične osebe: 00 2990013

Sklic za pravne osebe: 00 2900003

Namen: Za KCO Palčica

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kakšna je precepljenost v Sloveniji?
Ob svetovnem dnevu cepljenja je potekala novinarska konferenca na temo precepljenosti otrok v Sloveniji.
20
Pozor: Čevlji z lučko v podplatu so lahko ...
Otroci obožujejo čevlje in športne copate, ki jim utripajo lučke v podplatih, medtem ko hodijo, vendar pozor: starši mor...
18
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
5
Zakaj je teta za nečakinjo tako pomembna?
Teta v puberteti postane zaveznica, dobra vzornica in tista, na katero lahko računamo, da nas bo vedno poslušala.
4



Čarobni dan v Arboretumu presegel pričakov...
Arboretum Volčji Potok je po nekajletnem premoru spet postal prostor navihanega otroškega dogajanja, ki je privabil štev...
AKCIJA: Od srca do nasmeha
photo
Gasilsko društvo Visoko – Milje zbira igrače in obleke, pa tudi šolske potrebščine, plenice, izdelke za osebno higieno z...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?