|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Ko na družinski fotografiji ni vse popolno, je pa zabavno ...

Uredništvo Ringaraja.net, 22.2.2024
Poglejte si družinske fotografije, ki bi morale biti kot iz reklame, a so male ritke poskrbele za to, da so še boljše. Ker so tako edinstvene!

image
\\\\\\\\ Facebook A Woman`s Soul
/101


Veliko staršev si zamisli, da bo po rojstvu dojenčka obiskalo profesionalnega fotografa in si za spomin naredili popolne družinske fotografije. No, včasih pa se njihovi dojenčki odločijo, da ne bodo ravno upoštevali vse fotografovih navodil, ampak ustvarili svoje poze, ob katerih se bodo vsi široko smejali še veliko let.

 

Tile dojenčki in otroci so poskrbeli za najbolj edinstvene in posebne družisnke fotografiranje, pa tudi za veliko smeha, ki si ga bodo starši zapomnili za vedno. Seveda, tudi zato, ker jim bodo ostale za spomin najbolj zabavne in posebne profesionalne fotografije.

Poglejte si jih tudi vi v galeriji zgoraj. 


PREBERITE TUDI: Tudi to je nosečnost (FOTO)

 

VIR: Facebook A Woman's Soul

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Zaležana glava pri dojenčku: Kaj storiti?
Kako prepoznamo, če ima naš dojenček zaležano glavo in kako pri tem stanju pomagati?
7
Zastrupitve s čistili pri otroku
Pri nas je veliko število otrok, ki zaužijejo čistilo. Zastrašujoče je dejstvo, da toksikološka dežurna služba prejme vs...
6
Kdo naj vstaja ponoči - mamica ali očka?
Če oče vsak dan hodi v službo, ali to pomeni, da mu ponoči ni potrebno vstajati, ko se dojenček zbudi in ga je potrebno ...
6
Pomen imena Liam
V šestem paru EPSKE bitke imen je zmagal Lovro. Na drugi strani mu je nasproti stal Liam. Kaj to ime pomeni in iz kje iz...
6



Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Anitin sklad: dobrodelni sklad Anite Ogulin
Novo ustanovljen sklad, ki je ustanovljen z namenom hitre pomoči ljudem v najglobjih stiskah.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?