|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Tu lahko kupiš, prodaš ali podariš rabljene otroške izdelke

S. M., 12.12.2022
Se tudi tebi nekje v omari kopičijo škatle, polne oblačil in igrač, ki jih je tvoj otrok že prerastel? Zakaj bi stale v omari, če pa jih lahko prodaš ali podariš? Pokukaj na Plenička.si, kjer lahko kupiš, prodaš ali podariš rabljene otroške izdelke.

image
Draga mami, pokukaj na PLENIČKA.SI!
/11


Vsi vemo, da otroci rastejo tako hitro, da se določeni otroški izdelki skoraj ne obrabijo. Zakaj bi jih zavrgli, če ji lahko uporabi več otrok? Zato je bolj praktično in ceneje kupiti rabljeno in še vedno dobro ohranjeno.


Pravo mesto za nakup in prodajo rabljenih izdelkov za otroke

Zgodba o Plenička.si sega v leto 2019, ko je na svet prišel najin prvi malček in spremenil najin svet. Takrat sva ugotovila, da otroci rastejo zelo hitro ter da je najbolj praktično in najlažje kupovati rabljene otroške izdelke. In kmalu sva ugotovila tudi, da jih je dobro prodati naprej, ko jih otrok preraste. In ob vsem tem nakupovanju in prodaji sva videla, da je skupnost mamic, atijev in še koga zelo velika, izbira izdelkov pa dokaj nepregledna.


Zato je nastala ideja, da bi vse mamice, atije, babice, dedke, tete, strice in še koga združili na enem spletnem mestu, kar bi nam olajšalo nakup in prodajo otroških izdelkov in tudi izdelkov za nosečnice, bodoče mamice. Na spletnem mestu, na katerem je iskanje hitro ter učinkovito in na katerem so izdelki razvrščeni v kategorije, da je vse skupaj zelo pregledno. In najbolj pomembno, na spletnem mestu, kjer je možno oglase oddati brezplačno.


In tako je pred dobrim letom nastala Plenička.si.

V tem letu skupnost Plenička.si uspešno raste in se širi. Na spletnem mestu imamo že veliko oglasov, na družbenih medijih pa več kot 5000 sledilcev. Ves čas se trudimo, da jo nadgrajujemo, zato ves čas nastajajo nove ideje.

 

 

Na Plenička.si lahko tudi podarjaš

Ena izmed idej, ki je nastala pred kratkim, je PODARI NA PLENIČKA.SI, kjer smo z namenom povezovanja družin, ki lahko podarijo, s tistimi družinami, ki imajo manj možnosti, ustvarili podstran PODARIM, kjer lahko na enem kupu najdete vse oglase in izdelke, ki jih drugi podarijo.


V prihodnosti si želimo prav tako ustvariti projekt DOBRODELNA PLENIČKA, kjer bi lahko pomagali komu, ki potrebuje otroške izdelke. Z veseljem tudi delimo takšne in podobne prošnje za pomoč na naših družbenih medijih.


Na Plenička.si lahko torej prodate, podarite ali kupite rabljena otroška oblačila in obutev, igrače, otroške vozičke in avto sedeže, otroško opremo, vse za nosečnice ter dojenje in nego otroka.


Drage mamice in nosečnice, prijazno vas vabiva v našo skupnost Plenička.si, z upanjem, da bo tudi vam olajšala nakupovanje in prodajo izdelkov za vaše sončke in da jim boste lahko tudi s tem na majhne obrazke narisale velike nasmeške.

Ob prihajajočem prazničnem času pa vsem želiva vesele božične praznike in vse dobro v novem letu!

 

Edo in Jasmina – idejna ustanovitelja Plenička.si

 

 

 

 

 

 

 


Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
8
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
5
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
5
Test nosečnosti: 7 razlogov za lažen rezultat
Čeprav so domači testi nosečnosti zelo zanesljivi (kar v 97 do 99 odstotkih so povsem natančni), v enem do treh odstotko...
4



Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Nosečnice, bodite pozorne na temperaturo v...
Kako dolgo se lahko nosečnica kopa v morju? Je za nosečo žensko primerna vsaka voda v bazenu, tudi termalna? Vse to smo ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?