|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Petkova ideja za vikend: Kdaj z otrokom prvič v kino?

Helena Primic, 27.9.2019
To in naslednjo soboto izkoristite priložnost v okviru Kinobalonovega filmskega programa Prvič v kino, ki otrokom omogoča, da s plišasto igračko dobijo dve vstopnici za ceno ene.

image
Kinobalon je za najmlajše pripravil program Prvič v kino.
/11


Kdaj je pravi čas oziroma koliko mora biti star otrok, da ga lahko peljemo v kino? Kakšno predstavo izbrati in kako otroka pripraviti na prvi obisk kina?

Preverite tokratno petkovo idejo za vikend, ki skriva odgovore (in posebna presenečenja!) na vsa ta vprašanja.

 

Ob sobotah

Kinobalonov program Prvič v kino je kakovosten filmski program, ustvarjen posebej za najmlajše. Tudi tiste, ki bodo kino obiskali prvič.

Kinopredstave programa Prvič v kino so namreč časovno omejene na največ 45 minut (predšolski otroci težko zdržijo dlje, četudi je risanka zanimiva), poskrbljeno pa je tudi za pravšnjo jakost zvoka (za nekatere otroke je glasnost v običajnih kinih strašljiva).

Pred vsakim filmom otroke vedno v živo pozdravijo, da jim velika dvorana postane bolj domača, skrbno izbranemu filmskemu programu pa v Kavarni Kinodvora sledi še ustvarjalna igra z animatorkami iz Združenja Sezam in Družinskega centra Mala ulica.

Program Prvič v kino poteka vsako soboto ob 10. uri v Kinodvoru v jesenskem in zimskem času, vse do zgodnje pomladi.

 

PREBERITE TUDI: Z otrokom na predstavo ali v kino

 

S plišastim prijateljem dve vstopnici za ceno ene!

Otroci, ki se bodo 28. septembra ali 5. oktobra udeležili programa Prvič v kino in pri blagajni pokazali svojega plišastega prijatelja (medvedka ali katero drugo plišasto resnično ali domišljijsko žival'co), dobijo dve vstopnici za ceno ene.

Ogledali si bodo program živahnih animiranih filmov Objemi me, posnetih po slikanici Objemi me, prosim.


In koliko naj bo otrok star za prvi obisk kina?

Organizatorji programa Prvič v kino pravijo, da je otrok za prvi ogled v kinu običajno pripravljen med drugim in tretjim letom starosti.

Točen čas boste seveda najlažje določili starši sami - glede na to, kako dolgo se lahko skoncentrira na risanko in sedi čim bolj na miru, ali že zmore slediti pravilom vedenja v javnih prostorih in konec koncev kako zelo uživa ob gledanju animiranih filmov.

Vsekakor pa poskrbite, da bo prvi obisk kina zares poseben in nepozaben!

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Malčkov tek letos praznuje skupaj z Modrim...
Udeležba na Malčkovem teku bo za vse mlade športnike brezplačna, kar omogočajo številni zvesti partnerji dogodka. Zaradi...
9
5 razlogov ZA počitniški dolgčas
Sodobni otroci zaradi vsakodnevnih intenzivnih stimulacij iz okolja še toliko bolj potrebujejo počitniški dolgčas. Preve...
5
Spodbudite otroka k varčevanju
Starši se še posebej radi izkažemo z radodarnostjo do svojih otrok, kar pa dolgoročno zanje ni vedno dobro. Če se sprašu...
4
5 idej za igre brez igrač
Najboljše igrače imamo "skrite" kar v domači kuhinji, kopalnici in na vrtu. Vse so zabavne, brezplačne in koristne za ...
4



13 slik, ki bodo nasmejale vsakega starša
Spodaj je 13 slik, ki vas bodo zagotovo nasmejale - sploh, če imate slab dan.
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




moška imena
milagro

Katero ime vam je najbolj všeč?

leon (20%)

klemen (18%)

primož (7%)

alajž (30%)

rok (25%)


Število vseh glasov: 603

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!