|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

KOLUMNA: Mami, kaj pa je TO?!

N.S., 13.1.2012
Se spominjate odlomka iz filma, ko v sobi sedijo vsi bližnji in tudi daljni sorodniki in nenadoma pes v gobcu prinese vibrator? Takšne in podobne zgodbe pa se dejansko dogajajo tudi pri nas …

image
/11


Recimo, da se ta nesrečni dogodek ni zgodil meni. Seveda ne, v to ne smete niti podvomiti! Zgodil se je moji prijateljici. In verjamem, da se kaj podobnega ne more zgoditi niti vam, kajne?

Mami! Kaj je TO?!

S prijateljico sva sedeli v kuhinji, pili kavo in čvekali o ženskih stvareh. Moja sedemletna hči in njena osemletnica sta se igrali v otroški sobi. Nato sta raziskovali stanovanje, stekli v spalnico.

»Ne po spalnici,« sem zavpila, ni se mi dalo vstati, prijateljica mi je razlagala ravno nekaj sočnega. O , ko bi takrat vedela, da sočno šele pride!

Iz spalnice se je slišalo hihitanje, nato pa tišina. Par minut čiste tišine in nato koraki proti kuhinji.

»Mami! Kaj pa je TO?,« me je resno vprašala hči, prijateljičina ji je bila tik z petami, obe sta imeli oči uprti v naju. Dvignila je roko, rahlo pomahala z njo sem ter tja, da se je mali rumeni vibrator zagugal kot puding.

Najbrž je odveč pisati, da sem se za hip počutila kot na vlaku smrti, naslednji trenutek, kot da nakupujem v vaški trgovini brez krpice oblačil na sebi in takoj zatem tako, kot da bi nekdo po meni polil na hektolitre mrzle vode. Če mislite, da je kameleon car, se motite. Veliko hitreje znam menjati barve in tudi odtenke določenih barv, kakor on!

Obupano sem pogledala prijateljico, ki je zadrževala histerični smeh, njeno čelo pa je bilo že rahlo potno.

»To je …, to je pa …,« sem zelo neuspešno začela z razlago.

»Mikrofon! Se je v tistem zadrla prijateljica in skoraj padla iz stola.

»Da, da,« sem pričela kričati še sama. »To je mikrofon!«

»In kje se ga priključi. Midve bi se šli karaoke,« je resno rekla hči.

»Ne,« sem kriknila in stegnila roki proti nesrečnemu vibratorju., Najraje bi zajokala. To je bilo res najhujše, kar sem si tisti hip želela videti. O, moj bog, poboljšala se bom! Zaklenil ga bom. Ne! Vrgla ga bom stran! V plastiko, ker ločujem!

»Ne moreta. Dajta ga sem. To je mikrofon, ki ga uporabljamo za pusta. Paše k kostimu klovna. Daj sem,« je zahtevala prijateljica resno.

Hči ji je izročila »mikrofon«, prijateljica ga je, še vedno z nekoliko histeričnim nasmehom, gledala, nato pa pomignila, naj ga spusti na mizo.

»Če se ne gresta takoj igrat, bova šli domov,« je še zagrozila dekletoma in že sta tekli proti otroški sobi.

»A potem bo ati klovn,« je še zaklicala moja hči.

Brez besed sva nekaj trenutkov strmeli v rumeni vibrator, nato sem ga prijela in hranila na najvišjo možno točko v stanovanju.

» O tem ne bova govorili. Nikoli in nikdar, sem rekla prijateljici in se izmikala njenemu pogledu.

»Seveda, absolutno! Je že pozabljeno,« je hitela.

Naj dodam k zgodbi še to, da me vsako leto že januarja prične spraševati, če bo moj mož za pusta klovn!


Preberi še:

KOLUMNA: Očka in mamica seksata!

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nasvet pediatrov: Posedanje dojenčka odsve...
Otrok napreduje iz ene v drugo razvojno fazo z lastno hitrostjo in prav je, da sam odloča, kako dolgo bo ostal v posamez...
5
Kako v enem tednu naučiti dojenčka, da zas...
Kako naučiti dojenčka, da bo zaspal sam? S pomočjo te metode boste samo v enem tednu dosegli, da se bo vaš dojenček pomi...
5
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
4
Dremanje z dojenčkom v naročju je lahko ne...
Se tudi vam zgodi, da zadremljete na kavču, medtem ko vaš dojenček sladko spi na vaših prsih? Poskušajte se izogibati te...
4



Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Necepljenega otroka ne morete vpisati v vrtec
Javni vrtci in javno sofinancirani programi zasebnih vrtcev morajo zavrniti vpis necepljenih otrok, razen v nekaterih pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?