|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
V zadnjem času je bilo objavljenih več zapisov o čudežnem zdravilu proti raku. Izkazalo se je, da je to POSUŠENA IN ZDROBLJENA korenina navadnega regrata.

image
/31


 

Regrat spada v družino nebinovk – Asteraceae (lat. Taraxacum officinale ). Francosko ime dent-de-lion (levji zob) in tudi anlgeško dendelion se nanaša na regratove nazobčane lističe. Stari Grki so ga cenili kot zdravilo proti očesni bolezni taraxis. Od tod tudi regratovo latinsko ime.

 

 

Na travniku ga tretirajo kot plevel in gojitelji lepe trave ga zelo radi iztrebljajo, vendar je regret zelo trdovratna rastlina.

 

V vseh nadzemnih delih rastline in v koreninah je mlečni sok, ki je zelo zdravilen.

 

Regrat vpliva na izboljšanje celotne presnove, čisti kri, koristen je pri protinu, revmatizmu, škrofulozi, kožnih ekcemih, lišajih, akutnih oteklinah, čirih, krvnih boleznih, tolščavosti, starostnih pojavih, neješčnosti, lenem črevesju, motnjah v delovanju jeter in žolčnika, kakor tudi pri prsni in trebušni vodenici ter pri sladkorni bolezni.

 

Najbolj zdravilni del je korenina, izkopljemo jo pred cvetenjem, po cvetenju jeseni, ali pa takrat, ko jo potrebujemo.

 

Nadzemni del odstranimo šele takrat, ko je korenina povsem suha, ker bi tudi tako lahko prišlo do izgube mlečnega soka.

 

 

Kako naredimo zdravilni prah

 

Izkopljite več korenin regrata. Odrežite liste približno 1cm nad korenino, korenine ne smete poškodovati, ker lahko odteče mlečni sok, kar zmanjša zdravilni učinek.

 

Korenino na grobo očistite od zemlje, vendar je ne operite. Malo prsti nič ne škodi, ampak samo pomaga imunskemu sistemu. Korenine nato posušite v pečici pri temperaturi 100ºC. Poleti jih lahko sušite tudi na soncu.

 

Ko so korenine posušene, jih zdrobite v prah v leseni posodi. Nikoli ne uporabite električnega mlinčka.

 

Tako zdrobljene korenine shranite na suhem v temni stekleni posodi.

 

Vsak dan zmešajte malo več kot polovico čajne žličke zdrobljene korenine v kozarec z mlačno vodo- priporočamo revitalizirano - in spijte cel kozarec naenkrat. Po nekaj dnevih se boste že bolje počutili in vaš imunski sistem se bo začel krepiti. Rakaste celice se ne bodo več razmnoževale. Po nekako treh tednih jemanja bo tudi bolečina, ki jo povzroča rak, izginila. Vse vrste raka naj bi pozdravili v roku treh mesecev, vendar je za popolno ozdravitev potrebno nadaljevati pitje tega praška še vsaj pol leta. Telo pa itak že samo pove, kdaj je dovolj in kako se počutimo.

 

Nekateri ljudje občutijo bolečine v trebuhu, če je konzumirajo preveč.

 

V tem primeru je potrebno zmanjšati dnevno količino. To tudi pomeni, da je rak pod kontrolo in da lahko zmanjšate dnevni vnos. Kot stranski učinek jemanja boste opazili, da se je vaša telesna odpornost povečala in da v času jemanja niste zboleli za prehladom.

 

Največji sovražnik te metode je seveda kemoterapija. Kemoterapija namreč ubija imunski sistem in apetit.

 

Poizkusite sami, nič vas ne stane, lahko vam samo koristi.

 

Vir: internet

 

 

 

 

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ideje za praznovanje dneva Zemlje z otroki
22. aprila praznujemo svetovni dan Zemlje, planeta, ki ga starši zapuščamo otrokom in njihovim otrokom. Preverite nekaj ...
5
Ločujem, Zemljo varujem
S ciljem, da bi v največji možni meri preusmerili odpadke iz odlagališč odpadkov v predelavo, se trudimo s celovito skrb...
3
Plastenke za dojenčke brez strupov
Bisfenol od 1. marca 2011 prepovedan v plastenkah za dojenčke!
3
Pet najhujših strupov
Kako čustva zastrupljajo?
3



10 najbolj ogroženih živali na svetu
photo
London - WWF (World Wide Fund) je pripravil seznam desetih najbolj ogroženih živali na svetu. Na vrh seznama se je uvrst...
Groznovilca v Hudi hosti
photo
Proti Hudi hosti je letelo nekaj čudnega. Majhen zakrpan balon s čajnikom namesto košare. Zapletel se je v trnove robide...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?