|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

KRAS v očeh otrok in mladostnikov

Uredništvo Ringaraja.net, 4.5.2010
Kras je zaradi posebnosti in pomena geografske naravne in kulturne dediščine rdeča nit vsebinskega sodelovanja med UČILNICO v naravnem okolju in načrtovanjem letnih aktivnosti vzgojno izobraževalnih ustanov.

image
/51


 

Turizem KRAS, d.d. omogoča organiziranim skupinam sodoben način spoznavanja naravnih in kulturnih znamenitosti, ki jih med šolskim letom v naravnem okolju Postojnske jame popestrimo z dodatnimi aktivnostmi in razstavami.

Kras je zaradi posebnosti in pomena geografske naravne in kulturne dediščine rdeča nit vsebinskega sodelovanja med UČILNICO v naravnem okolju in načrtovanjem letnih aktivnosti vzgojno izobraževalnih ustanov.

Lokacija Vivarij Proteus, v neposredni bližini Postojnske jame, je didaktično in informativo središče izobraževanja otrok in mladostnikov ter sedež inovativne Mreže KRAS v očeh otrok in mladostnikov. V družbi vodnika in spremljevalcev znanja željni otroci in mladostniki opazujejo, raziskujejo na novo, spoznavajo ali poglabljejo vedenja o značilnostih in nastanku krasa, jamskega življenja in življenja ljudi na Notranjskem od pradavnine, srednjega veka do najnovejše zgodovine.

Natečaj KRAS v očeh otrok in mladostnikov omogoča inovativen način sodelovanja pri realizaciji učno vzgojnih ciljev vseživljenskega izobraževanja in ustvarjalno promocijo rezultatov, v sodelovanju z Zavodom RS za šolstvo in ZEOS d.o.o., ki s svojo zbiralno in ustvarjalno akcijo še posebej sodeluje pri ekološkem ozaveščanju mladih s poudarkom na občutljivosti kraškega okolja.

Prireditev KRAS v očeh otrok in mladostnikov poteka tradicionalno na sobotni dan pred Dnevom Zemlje, v aprilu.

Celodnevno ustvarjalno dogajanje pred Postojnsko jamo se zaključi s podelitvijo nagrad za najbolj izvirne in ustvarjalne promocijske aktivnosti.


kontakt:

Marjeta Marinčič, organizatorica izobraževalnih programov,

marjeta.marincic@turizem-kras.si; tel.05 7000 150 in 040 457 470

www.turizem-kras.si, podstran KRAS v očeh otrok in mladostnikov

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako razvijati otrokov čut za ekologijo?
Če želimo, da bo otrok skrbel za naš planet Zemlja zares "iz srca", mu moramo pomagati "začutiti" Mater Zemljo. Mu j...
4
Risani filmi z ekološko vsebino za naše na...
Predvajajte jih svojim otrokom in jih podučite, da risanke niso le zabavne, ampak so tudi izredno poučne. Ob njih lahko ...
4
Palčke z okusom po papriki
Palčke z okusom po papriki so hitro pripravljen prigrizek za vse, ki radi grizljate kaj slanega, ter spominjajo na razli...
3
Polnozrnat ploščat kruh po indijsko NAAN
Naan, beseda za ploščat kruh, originalno izhaja iz Irana, kjer pomeni kakršenkoli kruh. Severnoazijski pomeni te besede ...
3



Doma narejena razna čistila
V tem članku so zbrani recepti za številna čisitla. Za vse primere uporabite univerzalno čistilo za tla, torej malo kisa...
Razgibajmo črevesje
Center telesa, področje trebuha je odločilnega pomena za celotno psiho-fizično zdravje posameznika. Na tem področju se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?