|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Malega princa Louisa bo grela slovenska odejica

Uredništvo Ringaraja.net, 17.5.2018
Slovensko podjetje Pletilstvo Jakopina je ob praznovanju prvega meseca tretjega otroka Williama in Kate malemu princu Louisu podarilo odejico iz 100% organskega bombaža.

image
Kate, ki ima rada naravno, je bila odejice gotovo vesela.
/11


Ob praznovanju prvega meseca starosti je tretji otrok princa Williama in vojvodine Catherine - mali Louis prejel odejico iz 100-odstotnega organskega bombaža, okrašeno z imenom kraljevega novorojenčka, ki jo je spletlo slovensko podjetje - Pletilstvo Jakopina in v sodelovanju s slovenskim start-up tehnološkim podjetjem Eurosender, ki razvija spletno platformo za pošiljanje paketov, poslalo na britanski dvor.

 

Usodna povezanost

"Koža je naš največji organ, ki tudi diha, zato ni vseeno, kaj damo nanjo. Odejica, ki smo jo podarili kraljevi družini, pa je še posebej prijazna do občutljive dojenčkove kože," so povedali v kranjskem podjetju, ki ima z britanskim dvorom sicer skupnega več kot zgolj skrb za prinčeve bose nogice. Podjetje je bilo namreč ustanovljeno leta 1926, ko se je rodila tudi trenutna kraljica Elizabeta II.

"Brez prekinitve delujemo že 92 let, trenutno pa je v podjetju četrti delovni rod – podobno kot je na dvoru že četrta generacija kraljeve družine kraljice Elizabete II. Zato smo se odločili simbolično obdariti novorojenega pravnuka kraljice s posebnim in zdravju prijaznim darilom," so dodali. 

Povsem možno je, da bodo pri Pletilstvu Jakopina lahko že kmalu ponovno naslovili podobno pošiljko za dostavo v Kensingtonsko palačo, kjer domujejo vnuki in pravnuki kraljice. Princ Harry in ameriška igralka Meghan Markle bosta to soboto namreč stopila pred oltar. In če sklepamo po preteklih izkušnjah kraljeve družine, skoku v zakonski jarem hitro sledi tudi prvi otroški smeh. Tako princ Charles in princesa Diana kot William in Kate so zibali že leto po poroki.


In katera druga darila so še prejeli mali princi?

Tudi princ George in princesa Charlotte sta prejela nekatera ljubka (pa tudi pregrešno draga) darila:


Vir fotografije: Kensington Palace, Twitter

Gugalni konjiček iz hrasta Bele hiše

Ob rojstvu princa Georga je takratni ameriški predsednik Barack Obama v Kensingtonsko palačo poslal darilo v obliki gugalnega konjička. Slednji je bil deloma izdelan iz lesa hrasta, ki je nekoč stal na vrtu Bele hiše. Ob obisku Obame nekaj let kasneje je George konjička tudi preiskusil.

 

45 tisoč dolarjev vredna ropotuljica

Ameriško podjetje The natural sapphire company je ob rojstvu princese Charlotte v London poslalo kar 45 tisoč dolarjev vredno otroško ropotuljico. Po njihovih besedah je izdelana iz 18-karatnega belega zlata in okrašena z dragimi kamni.

Vir fotografije: The natural sapphire company

 

Vir fotografije: Handout

Plišasti vombat iz Avstralije

Ob obisku Avstalije je princ George prejel ogromnega plišastega vombata - medvedka, ki je v sorodu s koalami in živi samo v Avstraliji.

 

Katera so tista pravila, ki jih morate upoštevati pri prvem obisku novorojenčka,
pa preverite v tem članku: 6 pravil za prvi obisk novorojenčka!

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
12
6 predlogov za izlet z nosilkami
Se vam zdijo izleti z majhnimi otroki nemogoči? Nikar ne skrbite. Nošenje otrok v nosilkah vam omogoči pohajkovati po vo...
10
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...
8
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
4



Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?