|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Na dopust v mesecu septembru

Gregor Beguš, www.vzajemci.com , 24.1.2010
Za vse, ki vam med letom ni uspelo privarčevati dovolj za oddih na morju, v zdraviliščih ali v hribih, in bi se na dopust radi odpravili v začetku septembra, ko se vrvež v turističnih krajih že nekoliko umiri, smo poiskali, kje in pod kakšnimi pogoji vam počitniške in potrošniške kredite nudijo banke in hranilnice.

image
/11


Potrošniški gotovinski kredit
 
Potrošniški gotovinski kredit vam banka izplača v gotovini v enkratnem znesku oziroma v skladu z vašimi potrebami in željami. S tem vam omogoči, da s prejetimi sredstvi prosto razpolagate. Potrošniški gotovinski krediti so v prvi vrsti namenjen vsem tistim, ki potrebujejo prosta dodatna denarna sredstva za zadovoljitev posebnih potreb med katere lahko uvrstimo tudi potovanja in daljše počitnice ob morju, v zdraviliščih in v hribih.
 
Na dobo odplačevanja potrošniškega gotovinskega kredita vpliva vrsta in višina kredita ter način zavarovanja in znaša od treh mesecev do nekaj let. Najamete ga lahko tako v evrih kot tudi v švicarskih frankih ter ga zavarujete pri zavarovalnici, s poroki, z vezanimi depoziti ali kakšno drugo obliko zavarovanja po dogovoru z banko.
 
Vzemite si čas in ne igrajte na prvo žogo
 
Ker se je ob poplavi raznih ponudb kreditov težko odločiti za tistega, ki nam bo najbolj ustrezal je pomembno, da si pred odločitvijo vzamemo nekaj časa in dobro premislimo, ter preverimo ponudbe različnih bank in hranilnic. Upoštevati je potrebno tudi stroške kredita, ki se od banke do banke razlikujejo, ter so odvisni tudi od višine in dolžine odplačilne dobe.
 
Komitenti bank so ponavadi deležni boljših pogojev ni pa nujno. Res pa je, da najem kredita v matični banki ni nujno najbolj ugodna alternativa. Tista ponudba, ki je na prvi pogled videti zelo ugodna, ni vedno tudi najboljša, zato vam priporočamo, da pri najemu kredita ne igrate na prvo žogo ampak si vzemite čas in primerjajte različne ponudbe med seboj. Raje dvakrat premislite preden se dokončno odločite.
 
Kam po nasvet
 
Informacije o počitniških kreditih najdete na spletnih straneh bank.
Prispevke na temo družinskih financ pripravljamo skupaj s spletnim portalom www.vzajemci.com, na katerem lahko najdete še več finančnih nasvetov. Če imate konkretno vprašanje, ki zadeva družinske finance, pa nam pošljite svoje vprašanje na info@ringaraja.net ali ga objavite na forumu (Forum – Partnerstvo – Finančne dileme starševstva) z oznako 'Vprašanje za strokovnjaka' in finančni svetovalci iz Vzajemcev vam bodo nanj z veseljem odgovorili, mi pa bomo odgovor objavili v rubriki Družinske finance in na forumu.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Znižano plačilo vrtca
Stroški plačila vrtca so lahko zelo visoki in marsikateri starš si jih ne more privoščiti, zato je še kako dobrodošla po...
5
Kdaj bo nakazan otroški dodatek?
Kot so nam odgovorili na Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve, bo dodatno izplačilo otroškega dodatka že ta t...
3
Po novem višji otroški dodatek!
Od 1. julija 2019 se je povišal otroški dodatek. Za koliko, preveri v članku!
3
Vedno večje zlorabe osebnih podatkov
Vedno pogosteje prihaja do zlorab osebnih podatkov. Za varstvo pravic posameznika so še posebno pomembni tako imenovani ...
3



Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...
Pravica do krajšega delovnega časa
Veliko staršev ne ve, da lahko izkoristijo pravico do krajšega delovnega časa, pri čemer je plača res manjša, toda polov...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?