|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Letos podarite nekaj neprecenljivega in trajnega

Uredništvo Ringaraja.net, 10.12.2020
Leta 2020 ne bomo nikoli pozabili, žal predvsem zaradi stisk in številnih skrbi. Zakaj ne bi svojim najbližjim letos ob koncu tega težkega leta podarili nekaj zares neprecenljivega in trajnega - manj skrbi? Kako, preverite v članku.

image
Letos raje izbirajte srčna darila, s katerimi boste izrazili sočutje, odgovornost in skrb. (Foto: Freepik)
/11


December je gotovo eden najlepših in hkrati najbolj stresnih mesecev v letu. Okrašeni domovi in mesta, mikavne vonjave s stojnic, druženja, obdarovanja ter prihod dobrih mož - vse to so čari prazničnega meseca, ki pa je nemalokrat tudi čas, poln hitenja, raztresenosti in slabe volje.

Tako se dnevi prijetnih opravkov, lepih misli in sproščenosti lahko hitro sprevržejo v mučen proces.

Si tudi vi vsak december belite lase s tuhtanjem, kaj podariti družinskim članom in prijateljem, ki imajo že vse?


Najsrcekbije.si

Smisel decembrskih praznikov 

Čeprav smisel praznikov ne bi smel biti v številu in vrednosti daril, se nam pogosto zgodi, da z materialnimi darili nadomeščamo tisto, česar med letom nismo podarili dovolj – sebe in svojega časa.

Posvečen čas, sploh danes, je najdragocenejše darilo, ki na dolgi rok šteje mnogo več kot drage ter pogosto nekoristne in odvečne stvari.

Žal pa je vse bolj neizbežno, da bomo letos tudi ob koncu leta prikrajšani za velik del veselja, sproščenosti in topline, ki krasijo tradicionalna decembrska druženja. Tudi, če si med letom nismo vzeli kakovostnega časa za širšo družino, prijatelje in sodelavce, smo si ga v preteklosti praviloma vzeli vsaj v decembru.

Letos takšna kompenzacija ne bo mogoča in zdi se, da nam »veseli« december tokrat prinaša le dodatne skrbi in še večjo skušnjavo, da se zatečemo k brezglavemu potrošništvu.


Najsrcekbije.si

 

Vodilni tečaj prve pomoči in oživljanja otrok že deset let!  

Zakaj se letos vendarle ne bi izognili nakupovalni mrzlici, zapletom z dostavo, dodatnim obremenitvam okolja ter hkrati svoje bližnje presenetili z domiselnim in uporabnim darilom?

Z vsakim darilom nekaj sporočamo, zato predlagamo, da letos raje izbirate srčna darila, s katerimi boste izrazili sočutje, odgovornost in skrb.

Zares srčno darilo je lahko tudi tečaj Najsrčekbije. Gre za tečaj s kar desetletno tradicijo in 7500 izdanimi potrdili, ki velja za vodilni tečaj prve pomoči in oživljanja otrok za starše, stare starše in vse, ki poklicno ali zasebno veliko časa preživijo v družbi otrok (vzgojitelji, učitelji, trenerji, vodniki, varstveni delavci in drugi).

S takšnim srčnim darilom boste v teh skrbi polnih časih svojim obdarovancem prineslo bolj varno, umirjeno in samozavestno preživljanje časa z otroki. Podarili jim boste namreč neomejen dostop do najpomembnejših veščin prve pomoči in oživljanja otrok ter s tem vrednost za vse življenje. Prepričani smo, da vam bodo zagotovo hvaležni.

 

Kakorkoli boste izbrali, pa vam želimo prijetne božično-novoletne praznike in podarjenega časa polno 2021!

Vaša ekipa Skrbenstars.si & Ringaraja.net

 

NE SPREGLEJTE!

Kot se za praznike spodobi, vam tudi mi nekaj podarjamo: 10 % POPUST ob nakupu tečaja zase ali kot darilo, ki ga uveljavite s kodo ADVENT10 na Najsrcekbije.si.

 

Najsrcekbije.si

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
64
Otroška imena povezana z naravo
Preverite 30 čudovitih fantovskih in dekliških imen, ki izvirajo iz ljubezni do narave.
27
Zgodbe malih junakov: Nac in Edi
Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih s...
17
Najlepša pomladna otroška imena
Prihaja pomlad in če ste v veselem pričakovanju, smo prav za vas pripravili seznam najlepših pomladnih imen za dekleta i...
10



Dobrodelna akcija: »0,10€ za slovenske mal...
S februarjem 2012 Milupa začenja z vseslovensko dobrodelno akcijo »0,10€ za slovenske malčke«, ki bo potekala do konca l...
Genetsko testiranje za otroke – da ali ne?
Rezultati raziskave: Skoraj polovica vprašanih uporabnikov portala Ringaraja.net se strinja, da bo genetsko testiranje v...