|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Najboljši dodatki za LEGO kocke, za katere niste vedeli, da jih potrebujete

P.R., 29.12.2023
Ljubitelji LEGO kock, pripravite se na raziskovanje sveta LEGO kock, ki bo vaše LEGO izkušnje dvignil na povsem novo raven! Mimovrste, priljubljena slovenska spletna trgovina, ponuja širok spekter izdelkov, s katerimi bodo vaše LEGO gradnje izjemne.

image
/11


Čudovite LEGO mojstrovine za celo družino

Lego kocke na mimovrste=) ponujajo različne mojstrovine za celo družino. Zelo priljubljena je LEGO City serija, ki prinaša neverjetno pestrost. Na primer, reševalni kamp v divjini je poln zabavnih funkcij, vključno s hišico na drevesu in stražnim stolpom, ki bo zagotovo navdušil male pustolovce. Ta komplet vključuje šest mini figur in veliko figur živali ter je idealen za domišljijske igre v divjini. Potem je tu še LEGO City's Craziest Stunt Challenge, ki obljublja ure zabave z dvema kaskaderskima kolesoma in tremi elementi za izvedbo kaskaderskih podvigov. Ta komplet je kot nalašč za ljubitelje vznemirljivih pustolovščin in adrenalinskih izzivov.

Za mlajše graditelje je na voljo LEGO DUPLO velika škatla s kockami, ki spodbuja otroško radovednost in ustvarjalnost. Ta komplet ponuja številne zabavne oblike in barve, vključno z avtomobilom in okni, ter kocke s številkami, ki so odlične za prvo učenje štetja.

 

LEGO kocke niso namenjene le otrokom

Ne smemo pozabiti na edinstvene komplete, kot je LEGO Icons Orhideja, ki ponuja sproščujoče gradbene in igralne izkušnje za odrasle. Ta komplet vključuje prefinjene detajle belih in rožnatih cvetov ter modrega okrasnega lončka. Zagotovo vas bo navdušil tudi LEGO City adventni koledar, ki prinaša praznično vzdušje v vsak dom. Ta koledar vključuje mini modele in dodatke, ki bodo otrokom pomagali odštevati dni do božiča.

Vse te komplete in še več lahko najdete na spletni strani Mimovrste, kjer lahko izbirate med različnimi temami in serijami, ki ustrezajo vsem starostnim skupinam in interesom. Od LEGO Classic in LEGO Friends do LEGO Technic in LEGO Harry Potter, izbira je resnično impresivna. Vsak komplet ponuja svoj edinstven svet igre in ustvarjalnosti, kar pomeni, da je vedno nekaj novega in razburljivega za raziskovanje. LEGO kocke niso samo igrača, so portal v svet domišljije in ustvarjalnosti, kjer so možnosti neskončne. Bodisi, da ste mladi graditelj ali odrasel ljubitelj LEGO kock, Mimovrste ima nekaj za vsakogar.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Pozor: Čevlji z lučko v podplatu so lahko ...
Otroci obožujejo čevlje in športne copate, ki jim utripajo lučke v podplatih, medtem ko hodijo, vendar pozor: starši mor...
10
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
10
Mame mislimo, da moramo vse same: pa je to...
Bil sem sama. Vse sem počela sama, ker sem LAHKO. A ni bilo tako zabavno, kot sem mislila, da bo. Vsega nisem storila do...
6
Malčkov tek letos praznuje skupaj z Modrim...
Udeležba na Malčkovem teku bo za vse mlade športnike brezplačna, kar omogočajo številni zvesti partnerji dogodka. Zaradi...
5



Nepozaben otroški raj za praznovanja rojst...
V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.
Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?