|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Nova, manjša, vendar vseeno »velika« prenova

Uredništvo Ringaraja.net, 31.7.2010
Ali ste se kdaj preizkusili v pisanju spletnih dnevnikov? So vam všeč? Na našem portalu jih lahko pišete že nekaj časa. Upamo, da vam bo pisanje v bodoče prijetnejše, saj smo za vas pripravili paleto novosti – pokukajte v le-te in jih preizkusite!
Ključne besede:

image
/11


Ste se že kdaj vprašali, kaj bi pridobili, če boste pisali spletni dnevnik?

Ob pisanju spletnega dnevnika spoznavaš nove ljudi, prav tako pa tudi oni spoznavajo tebe. Tako kmalu vidimo koga zanimajo iste stvari in s kom imamo podobne poglede na svet.

Vse je samo po sebi osebno in hkrati tudi dinamično socialno. V hrupnem in hitrem svetu je to način, kako komunicirati v katerem koli prostoru, kjer smo povezani na svetovni splet.

V spletnem dnevniku pišemo naše sanje, poslovne načrte, si postavljamo vprašanja, razmišljamo, bistrimo misli ter poglede.


Kaj vse smo na RingaRaji spremenili za prijaznejšo uporabo spletnega dnevnika?

Ringarajin razvojni tim se trudi, da bi bil portal uporabniku čimbolj uporaben ter prijazen. S tem namenom se je delno spremenila tudi Moja Ringaraja, kar se že vidi, če nanjo kliknete in poiščete gumbek "Dnevniki", ki omogoča neposredno dodajanje novega zapisa, branje dnevnikov ...

Novost v Dnevnikih je tudi dodajanje slike, ki predstavlja vaš dnevnik in predvsem vas osebno. Če ste se včasih spraševali, kako se doda Youtube video v dnevnik, nastavi zasebnost dnevnika ali pa spremlja statistiko dnevnikov, lahko do tega sedaj pridete tudi tako, da med branjem svojega dnevnika z desne strani izberete "Namigi", ali pa kliknete na to povezavo.

Na enem mestu lahko najdete tudi vse zapise v dnevnike uporabnic ter uporabnikov spletnega portala RingaRaja.net in sicer tako, da v desnem "spreminjajočem" meniju med zadnjimi dnevniki poiščete in kliknete »Vsi zapisi« ali pa preprosto kliknite tukaj.

 

Priporočamo!

Za zanimivo branje vam priporočamo naslednje dnevnike:

  • Eko Vila, ki vas seznanja z aktualnimi stvarmi z eko področja,
  • Matjaz_RR, ki vas seznanja z novostmi Ringarajinega razvojnega tima,
  • Jaka_RR ter guppy, ki vas seznanjata z modrimi mislimi ter besedami iz vsakdanjega življenja.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

TEKMOVANJE »Prva med enakimi« JE ZAKLJUČENO!
Nagradno tekmovanje »Prva med enakimi« je za nami in veseli smo, da smo vam lahko podelili ogromno lepih nagrad naših sp...
2
Kontakti za oglaševanje
Spoznajte Ringarajine svetovalke in skrbnice ključnih kupcev, ki vam bodo vedno pripravljene priskočiti na pomoč in prip...
2
Oglaševanje na Ringaraja.net
Spoznajte spletni portal Ringaraja.net in možnosti, ki vam jih ponuja za oglaševanje. Kontaktirajte nas, skupaj bomo naš...
2
Ringarajin vodič ;)
Nasveti za zabavnejšo in učinkovitejšo uporabo spletnega portala Ringaraja.net. Poglej seznam uporabnih orodij, ki jih M...
2



Nastavitve zasebnosti dnevnika
Za vsak posamezni zapis v dnevniku lahko spreminjate nastavitve zasebnosti. Izbirate lahko med štirimi možnostmi.
Spremenite sliko svojega dnevnika!
Dnevnik je zelo osebna stvar. Odločili smo se, da mu dodamo malo "duše" s tem, da vam omogočimo izbiro slike, ki n...