|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

NOVO! Tečaj GREMO ZA MIZO

Uredništvo Ringaraja.net, 22.9.2021
Kot mamice se vedno več ukvarjamo s tem, kako, kdaj in na kakšen način našemu dojenčku uvesti gosto hrano. To je prvi sodoben in najbolj celovit video tečaj Gremo za mizo.

image
Uvajanje je lahko zelo stresno brez pravih smernic.
/11


Če se pravkar lotevaš uvajanja goste hrane svojemu dojenčku, je to lahko zelo stresno. Polno je nekih nasvetov, različnih smernic in drugačnih navodil. Najhujša nočna mora vsakega starša pa je neješč otrok.

Zato so zate v spletni šoli Skrbenstars.si pripravili celovit in sodoben video tečaj Gremo za mizo! Uvajanje dojenčka v zdravo družinsko prehrano

 

Tečaj GREMO ZA MIZO! Uvajanje dojenčka v zdravo družinsko prehrano

Video tečaj je namenjen vsem tistim, ki uvajate ali boste kmalu uvajali novega člana v družinsko prehrano in tudi tistim, ki želite družinsko prehrano, v dobro svojega malčka, spremeniti v bolj zdravo in kakovostno.

Program Gremo za mizo! je sestavljen iz osmih modulov, ki vključujejo vse od uradnih strokovnih smernic, urbanih mitov, priporočil in predvsem prakse - jedilnikov, nakupovalnih seznamov in video receptov, nasvetov za pripravo in kuhanje, BLW, vzgojnih vidikov uvajanja, razvojno-gibalnega vidika in še mnogo več ....

Starši, ko so si ga testno ogledali, ga opisujejo kot kompas, ki jim pomaga krmariti med poplavo informacij.

Pripravili vam bodo ogromno praktičnih nasvetov iz življenja, ki bodo zbrani v video, slikovnih in tekstovnih vsebinah.

 

gremo za mizo

 

Spletni tečaj ostane pri vas za vedno

Na tečaju bo govora o vsem, povezanim z uvajanjem prehrane - od praktičnih predlogov, kako sestaviti jedilnik in kako skuhati do predlogov na kakšen način premostiti izzive, ki prej ali slej doletijo vsakega.

Predstavlja bogato zbirko strokovnih smernic, idej in izkušenj, ki jih je biologinja in mamica Petra Počkaj Rosa pridobila v letih preučevanja prehrane dojenčkov ter med uvajanjem svojega Dana in Ane Eme. Video tečaj vsebuje 8 modulov, več kot 45 video posnetkov ter številne dodatne BONUS vsebine. Gostili smo tudi strokovnjakinjo s področja vzgoje in psihologije prehrane od malih nog ter razvojno terapevtko, ki je predstavila vidik handlinga dojenčka in posedanja dojenčka, ki še ne sedi samostojno za mizo.

Tečaj prejmete v video obliki in vam ostane zavedno dostopen, tako da se lahko kadarkoli vrnete in nadaljuje ali znanje obnovite. Ob koncu vsakega modula vas čakajo tudi kvizi za utrjevanje znanja, prejeli pa boste tudi številne bonuse.

 

NAROČI TUKAJ

 

Z nakupom e-tečaja Gremo za Mizo! Uvajanje dojenčka v zdravo družinsko prehrano dobite:

- Dostop do video tečaja GREMO ZA MIZO, ki predstavlja neprimerljivo kombinacijo znanja naših vodilnih strokovnjakov ter veljavnih splošnih strokovnih smernic s področja prehrane, psihologije in gibalnega razvoja otrok v obdobju uvajanja dojenčka v zdrav način družinske prehrane.

- Več kot 45 skrbno izbranih lekcij z BONUS vsebinami – vsak modul sestavlja več video posnetkov in kviz za utrjevanje znanja, ki odklepa naslednjo lekcijo v vrsti.

- Praktične prikaze pravilnega posedanja in hranjenja - z demonstracijo na dojenčku v realnem času, da vidite kaj vse vas čaka.

- Možnost, da tečaj opravite v lastnem tempu, ko vam družinske in službene obveznosti to dopuščajo – brez nevšečnosti, ki jih za seboj potegnejo tečaji v živo in bolj enostavno, kot je branje knjig in priročnikov.

- Neomejen, doživljenjski dostop do videoposnetkov, ki jih boste lahko gledali kjerkoli in kadarkoli – na tablici, pametnem telefonu ali računalniku – na zahtevo - sami, v miru, ali ko jih boste najbolj potrebovali.

 

gremo za mizo

 

Bonus vsebine:

- SEZNAM ŽIVIL: Seznam primernih živil po mesecih oz. od katere starosti naprej so primerna in zakaj ne.

- PREDLOGI JEDILNIKOV: Jedilniki Gremo za mizo! - 6.-7. mesecev, 7.-8. mesecev, 8.-9. mesecev, 9.-10. mesecev, 10.-11. mesecev

- SEZNAM ZAČIMB: Seznam primernih začimb od 6. meseca

- VIDEO RECEPTI: Knjižica receptov vključno z video posnetki

 

O avtorici tečaja

Petra Počkaj Rosa je diplomirana biologinja, ki je svojo pot začela v farmaciji, vendar sem je po rojstvu sina ponovno obrnila k naravnemu, k biologiji.

Od nekdaj rada kuha, peče in ustvarja, ni pa vedno rada jedla. Nočna mora vsakega starša je neješč otrok. Sedaj obožuje okuse, teksture, dobro lokalno hrano, hrano na žlico, hrano, ki jo spominja na dom.

Je mamica sinu Danu in hčerki Ani Emi. Pri uvajanju obeh otrok je šla, kljub temu, da je tudi poklicno poznala vse uradne smernice in napotke stroke, skozi starševske dvome, prepreke, napake, ki jih jih naredila in se iz njih veliko naučila.

 

petra počkaj rosa

 

Vse svoje znanje in izkušnje je nato spravila na papir in nastal je program GREMO ZA MIZO, ki je namenjen vsem mamicam, ki šele iščejo svojo pot v uvajanje. Mamicam, kot je bila nekoč sama, ko je uvajala moja otroka po različnih metodah.

Ko je začela razmišljati o tečaju za uvajanje dojenčkov v družinsko prehrano, si je želela, da bi bile zbrane VSE potrebne informacije na enem mestu. Če imaš vse informacije, se lažje in bolje sama odločiš, kaj boš upoštevala in česa ne, kaj je zate in za tvojo otroka/družino pomembno in kaj ne.

Da sem seznanjena z uradnimi priporočili, kaj pravi stroka, kaj priporočajo različne metode uvajanja, kaj nujno potrebujem in česa ne. Kako poskrbeti za pravilen handling ob taki prelomnici kot je začetek uvajanja dopolnilne prehrane. Da bi znala razumeti sebe in svoje občutke, ko uvajanje ne gre tako kot si predstavljaš in ne bi prenašala svojih slabih vzorcev naprej. Kje dobiti kvalitetno, lokalno in sezonsko hrano, brez, da bi cel dan samo o tem razmišljala in kuhala. Predvsem pa, da bi otrok, kot nepopisan list razvil ljubezen do okusov in hrane.

 

NAKUP TEČAJA

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
11
6 predlogov za izlet z nosilkami
Se vam zdijo izleti z majhnimi otroki nemogoči? Nikar ne skrbite. Nošenje otrok v nosilkah vam omogoči pohajkovati po vo...
7
VIDEO: Ne pustite dojenčka, da joka!
Poglejte si, kaj se dogaja v dojenčkovih možganih, ko ga pustimo jokati in razumeli boste, zakaj ni dobro pustiti dojenč...
5
Razvoj črevesne flore pri dojenčkih
Kaj pripomore k optimalnemu razvoju dojenčkove črevesne flore, smo vprašali primarija dr. Zwiauerja iz Deželne klinike S...
4



Tega se ne govori mami, ki ne doji
Ljudje si toliko dovolijo, še posebej v zadnjem času, ko ne glede na to, koliko načeloma podpirate dojenje, ne morete mi...
Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?