|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

O Neocelici

Neocelica, 24.1.2010
Prvem slovenskem podjetju na področju shranjevanja matičnih celic iz popkovnične krvi.

image
/11


Družba Neocelica, ekskluzivni partner skupine Cryo-Save, je bila ustanovljena leta 2007 kot prvo slovensko podjetje na področju shranjevanja matičnih celic. Ponosni smo, da nam je do sedaj matične celice svojega otroka v shranjevanje zaupalo že več kot 2.500 staršev, kar nas uvršča na prvo mesto med ponudniki v Sloveniji.

 

Naše poslanstvo je zdravje. S shranjevanjem matičnih celic želimo najširšemu krogu ljudi omogočiti dostop do zdravljenja z matičnimi celicami. Neocelica je in želi ostati vodilni ponudnik shranjevanja matičnih celic v Sloveniji. S strokovnim in varnim shranjevanjem ter osveščanjem javnosti o možnostih učinkovitega zdravljenja s pomočjo matičnih celic želimo postati sinonim za shranjevanje matičnih celic.

 

V skladu z našim poslanstvom smo organizirali in sodelovali pri najrazličnejših srečanjih in strokovnih dogodkih.

 

Neocelica je ustanova za tkiva in celice, akreditirana s strani Javne agencije Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke od julija 2009. Naše delo temelji na spoštovanju visokih etičnih in strokovnih standardov.

 

Shranjevanje matičnih celic vam omogočamo skupaj z našim partnerjem, mednarodno skupino Cryo-Save. Skupina Cryo-Save je nosilec tehnološkega razvoja na področju shranjevanja matičnih celic in največja evropska banka za shranjevanje matičnih celic.

 

S 50-odstotnim tržnim deležem in več kot 150.000 shranjenimi vzorci je vodilna banka za shranjevanje matičnih celic v Evropi.


Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije. Obiščete nas lahko vsak delovni dan med 8.00 in 16.00 na našem sedežu v Ljubljani (Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana-Črnuče) ali pa nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 8848, da se dogovorimo za termin po vaši želji.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
12
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
5
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
4
Lažni ali Braxton-Hicksovi popadki
Braxton-Hicksovi ali lažni popadki pomenijo, da maternica »vadi« za porod. Ti popadki niso znamenje, da bi se porod lahk...
4



Natalija Verboten
photo
Intervju z Natalijo Verboten Bojić: »Spomini na nosečnost in materinstvo«
Srčna zaklopka iz matičnih celic iz popkov...
Zdravljenje srčnih zaklopk s pomočjo matičnih celic




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?