|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Obvestilo za glasovalce

Uredništvo Ringaraja.net, 10.12.2012
Preberite obvestilo glede spremenjenih pogojev glasovanja!

image
/61


Spoštovani glasovalci v nagradni igri, ki poteka v okviru dobrodelne akcije ObdaRajanje 2012!


Kar nekaj vas nam je poročalo, da niste prejemali potrditvenih e-mailov na vaš e-naslov, da bi lahko dokončno potrdili vaše oddane glasove za najljubše objemčke. Naši programerji so zadevo raziskali in ugotovili smo, da na naši strani ni bilo tehnične težave ter da je bilo po vsej verjetnosti potrjevanje onemogočeno le iz Googlovih e-mailov, ki so naša sporočila, predvidoma zaradi velikega števila poslanih potrditvenih e-mailov v kratkem času, zaznali kot naša vsiljiva oz. nezaželena sporočila oz. spamanje. Trenutno se sicer kot vidimo težava več ne pojavlja - verjetno je Google le ugotovil, da prejemniki naše e-maile odpirate in nanje klikate in da torej ne gre za nenaročeno oz. nezaželeno pošto.

 

Ker se nam zdi prav, da kljub naši nezmožnosti vplivanja na te blokade vsem omogočimo enake možnosti glasovanja, smo vse vaše glasove, ki ste jih oddali, ampak jih niste mogli potrditi, saj niste prejeli potrdtivenega e-maila, POTRDILI. Vaš glas je bil torej prištet k glasovom za fotografijo objemčkov, za katero ste glasovali.

 

Obenem smo se odločili tudi, da odslej dodatna potrditev na e-mailu ni več potrebna za oddajo glasu, tako da lahko naprej glasujte vsak dan 1x za vsake objemčke preprosto tako, da se prijavite, oddate glas in ta se bo avtomatsko prištel.


Zahvaljujemo se vam, da ste nas o težavah obvestili in vas prosimo za razumevanje. Hvala tudi, da ste bili del te čudovite akcije, ki bo v prazničnem decembru razveselila male junake. Mi smo v četrtek,  6. decembra 2012, predajali objemčke v Očesni kliniki v Ljubljani, nekaj pa smo jih pustili tudi v košarah pod smrekico, za tiste malčke, ki bodo tam bivali med preostalimi decembrskimi prazniki. Pokukajte v galerijo spodaj, kakšno veselje je bilo ob prejemanju in podarjanju objemčkov.

Naslednji teden obiščemo še številne druge bolnišnice in druge ustanove ter predamo objemčke, skupaj z lepimi mislimi, ki ste jih otrokom namenili.

 


Vabljeni, da glasove za vse objemčke oddajate še naprej, vse do 13. decembra!

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Objemčki razveseljujejo male junake
Ringaraja v decembrskih dneh z Objemčki, ki so jih vso jesen ustvarjali otroci, mentorji in starši ter stari starši iz v...
2
Plesoči pajacki za bolnico Murska Sobota
Plesoči pajacki so prispeli z našo pomočjo v bolnico Murska Sobota. Prijazno osebje nas je sprejelo in obljubilo, da pre...
2
Naj vam naši objemčki povedo, da vas imamo...
Toliko topline, domišljije in truda je vtkanih v objemčkih, mehkih igračah iz cunj vseh oblik in barv, ki so in še bodo ...
2
Več kot 10.750 otrok ustvarja tople Objemčke!
V že 4. srčni akciji ObdaRajanje tudi to jesen otroci po vsej Sloveniji ustvarjajo mehke in tople Objemčke, ki bodo dece...
2



Splošni pogoji nagradne igre ObdaRajanje 2012
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri, ki poteka v okviru dobrodelne akcije ObdaRajanje 2012.
Obvestilo za glasovalce
photo
Preberite obvestilo glede spremenjenih pogojev glasovanja!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?