|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Petkova ideja za vikend: Od Mini vrtiljaka do dobrodelnega pohoda

Uredništvo Ringaraja.net, 25.5.2018
Ta vikend bo pestro tako v Ljubljani kot Mariboru, kjer bodo na svoj račun prišle vse družine, ki se rade zabavajo, družijo in iščejo navdihe za zdrav način družinskega življenja. Več preverite v članku!

image
Na Mini vrtiljaku otroke čaka prav posebno presenečenje!
/11


Ta vikend izkoristite sončno in ravno prav toplo vreme za družinski potep. V soboto, 26. maja 2018, bo med 10. in 17. uro v Ljubljani potekal brezplačen družinski dogodek - Mini vrtiljak 2018.

Pestro bo tudi v Mariboru, kjer bo dobrodelno združenje Koraki za korakce prav tako v soboto, 26. maja 2018, v Mestnem parku izvedlo že 11. dobrodelni pohod.

 

Vrtimo se cel dan!

Mini vrtiljak je brezplačen dogodek za vso družino, na katerem se lahko družine vrtijo cel dan - od stojnice do stojnice v Mini vrtcu, od ene otroške ustvarjalne delavnice do druge. Mame bomo lahko občudovale različne izdelke iz naravnih materialov - od filca in tetra pleničk do eko lesa, preverile okolju prijazne posodice in steklenice ter izdelke za osebno nego brez kemikalij, poiskale ideje za opremo otroške sobe med dodatki za otroške sobice, skupaj z otroki spoznale naravne igrače in zanimive družabne igre.

Medtem se bodo otroci lahko udeležili različnih animacij in delavnic - sestavljali sestavljanke, ustvarjali, se preizkusili na poligonu, igrali na igrišču in v peskovniku ali se udeležili angleških in glasbenih uric za otroke. Največje presenečenje pa otroke čaka v igralnem kotičku Mini vrtiljaka! Pa da ne pozabimo na posebne vrečke presenečenja.

Vse družine, ki se bodo udeležile Mini vrtiljaka 2018, bodo brezplačno prejele tudi družinsko fotografijo profesionalne fotografinje. Poskrbljeno pa bo tudi za majhne in velike želodčke - Gajbica bo s svojimi barvitimi gajbicami poskrbela za sveže sezonsko sadje na dogodku, za zdravo kosilo in prigrizke pa bo letos poskrbela restavracija Ajdovo Zrno.

 

Koraki za Gibalnico

Da je tudi korakanje lahko še kako dobrodelno, dokazuje dobrodelni pohod dobrodelnega združenja Koraki za korakce, ki bo letos potekalo že 11. Zbiranje prijav se bo začelo v soboto, 26. maja 2018, ob 9. uri, ob 10. uri bo na sporedu otroška predstava Juri Muri v Afriki Toneta Pavčka v izvedbi Drame SNG Maribor, sledil pa bo dobrodelni pohod.

Z zbranimi donatorskimi in sponzorskimi sredstvi ter prispevki za majico, ki jo nosi vsak udeleženec pohoda, bodo v Osnovni šoli Jarenina in Osnovni šoli Sladki Vrh opremili gibalnico - novo učno okolje, v katerem se učenci učijo na ustvarjalen način s pomočjo gibanja. V gibalnici se izvajajo različne dejavnosti, kot so pouk, dodatna strokovna pomoč za učence s posebnimi potrebami, interesne in druge dejavnosti. Dobrodelno združenje Koraki za korakce so šolarjem v Mariboru in okolici doslej že na 20 šolah omogočili drugačno in bolj zanimivo učenje, zato jih podprimo tudi svojimi družinskimi koraki.

Dobrodelni pohod združenja Koraki za korakce je organiziran v okviru festivala Ezl ek, ki se bo zaključil v nedeljo, 27. maja 2018, z Mestnim piknikom, ki se po lanski uspešni izvedbi vrača v Mestni park Maribor. V čudovitem ambientu bodo pričarali pravo pikniško vzdušje s pripravljenimi prostori za uživanje dobrot iz prave piknik košarice, ki jih bodo pripravili dijaki Srednje šole za gostinstvo in turizem Maribor ter jih napolnili z izdelki lokalnih ponudnikov. Na enem mestu bodo zbrani lokalni pridelovalci, pri katerih boste lahko poskusili in kupili dobrote. Organizatorji pripravljajo delavnice tudi za otroke in športne aktivnosti v naravi.

 

Kaj storiti, če je otroku med vožnjo na družinski potep v avtu slabo, pa preverite tukaj:
Ko je otroku med vožnjo slabo ...

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
81
Pisanka za Karolino
Kot vsi drugi otroci tudi deklica Karolina v teh dneh že veselo pričakuje darilo velikonočnega zajčka. Največje in najle...
29
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
24
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
13



Gregorjevo - Praznovanje z otroki
Na Gregorjevo lahko spuščate ladjice, organizirate družinski dan ljubezni ali raziskujete stare ljudske običaje.
Astrološka napoved za starše (25. - 31. ma...
Ob polni Luni in vplivu astroloških premikov, kot je vstop Merkurja v Ovna, se osredotočamo na harmonijo v odnosih in po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?