|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?

Odpoklic – plastična piščal za otroke

M.H., 15.11.2012
Na spletnih straneh Zveze potrošnikov Slovenije obveščajo o odpoklicu plastične piščali za otroke. Če imate to igračo doma, jo takoj prenehajte uporabljati.

image
/21


Podatki o izdelku

Proizvajalec: Hoffman Spielwaren Gmbh Co KG, Nemčija

Distributer: APOLLO d.o.o., Svetinci 35, Destrnik

Vrsta izdelka: Plastična piščal art:: 684011 (No.0001267) lot 02/12

EAN: 4022498530070

Lot 02/12

 

Vzrok odpoklica

Na osnovi analize Zavoda za zdravstveno varstvo Maribor je bilo ugotovljeno, da izdelek ne izpolnjuje zahtev Uredbe o varnosti igrač. Ustnik se lahko loči od piščali. Ker je igrača je namenjena za dajanje v usta, predstavlja izdelek nevarnost zadušitve z majhnimi deli.

 

Ukrep

Uvoznik izvaja umik izdelka iz prodaje. Za dodatna navodila in pojasnila se lahko obrnete na: APOLLO d.o.o., Svetinci 35, Destrnik, tel: 08 2008655 FREE 08 2008655 , kontaktna oseba: Leon Duraković.


V primeru, da imate to igračo doma, jo takoj prenehajte uporabljati. Lahko jo vrnete v trgovino, kjer ste jo kupili, upravičeni ste do povrnitve kupnine, še sporočajo na ZPS.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Knjiga Zakaj
Najboljša knjiga vprašanj in odgovorov o naravi, znanosti in svetu okrog tebe.
4
Razvoj otroka po starosti: od 3. meseca do...
Predstavljamo vam delček razvojnega "zemljevida", ki so ga izdelali strokovnjaki, da se seznanite, kakšne so okvirne o...
3
5 skrivnosti o spanju dojenčkov
Ko sem delala z družinami, sem se naučila, kaj trening spanja v resnici pomeni in kaj dejansko deluje za večino družin.
3
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
3



Seks v spalnici, kjer spi tudi dojenček?
Mnogo novopečenih staršev se sprašuje, če je res grozno in neprimerno seksati v zakonski postelji v spalnici, kjer v pos...
Si lahko moj otrok še malo, samo minuto?
Poslušam tvoje zahteve ves dan, vsak dan. So kot ptice, ki žvrgolijo v mojih ušesih.




Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?