|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Pomoč pri plačilu oskrbnine za vrtec v oktobru

Uredništvo Ringaraja.net, 28.9.2022
Fundacija Boštjana Bandlja želi z dobrodelno akcijo pomagati mladim družinam pri plačilu oskrbnin za vrtec v oktobru. Prijave lahko oddate do 20. oktobra.

image
Za pomoč pri plačilu oskrbnin je na voljo 1,8 milijona evrov. (Foto: Freepik.com)
/11


Fundacija Boštjana Bandlja je 22. septembra začela dobrodelno akcijo, s katero želijo pomagati mladim družinam pri plačilu oskrbnin za vrtec za prihajajoči oktober. Vse mlade starše, posvojitelje, rejnike in skrbnike, rojene leta 1989 ali pozneje, so povabili, naj se prijavijo na razpis, so zapisali v sporočilu za javnost.

To je prvi tak projekt fundacije, ki pa je precej obsežen, saj so k prijavi na razpis povabljeni mladi starši iz vse Slovenije. »Biti mlad starš je čudovita izkušnja in pogumna odločitev. Hkrati pa je to obdobje, ko so življenjski stroški še posebej visoki, mladi pa komaj na začetku poklicne poti,« so zapisali na spletni strani.

 

Kdo se lahko prijavi?

Na razpis za prejem donacije za plačilo oskrbnine v vrtcu se lahko prijavijo slovenski državljani, ki so rojeni leta 1989 ali kasneje in ki so starši otroka, ki je vključen in obiskuje vrtec v Sloveniji.

 

Do kdaj bodo potekale prijave?

Prijavo je možno oddati izključno od 22. 9. 2022 do vključno dne 20. 10. 2022, na spletni strani Fundacije. Vendar ne čakajte na zadnji trenutek, saj bodo vloge odobrene, dokler se ne izčrpa znesek 1,8 milijona evrov, ki je namenjen tem donacijam.

 

PREBERITE TUDI: Novorojenček: naj gre starejši sorojenec v vrtec?

 

Za kaj se donacije podarjajo?

Na voljo je 1,8 milijona evrov, ki so namenjeni za donacije za plačilo oskrbnine v vrtcu za mesec oktober 2022. Z izrazom »oskrbnina« je zajet znesek oskrbnine, ki vključuje tudi prehrano za otroka v vrtcu, ne vključuje pa nobenih drugih zneskov, stroškov ipd., ki bi starša iz naslova drugi storitev (različne dejavnosti ipd.) in/ali okoliščin (zamudne obresti ipd.) bremenili pri oskrbnini za otroka za mesec oktober 2022.

 

Kje se lahko prijavim?

Prijavnico izpolnite na spletni strani fundacije – TUKAJ.

 

Kaj je Fundacija Boštjana Bandlja?

Nedavno ustanovljena fundacija je nastala na pobudo Boštjana Bandlja.

»V življenju se včasih pojavijo ovire, ki močno vplivajo na njegovo kakovost: dolga čakalna vrsta na medicinski poseg, ki bi posamezniku izboljšal počutje; visoki življenjski stroški za mlade starše, ki so komaj na pragu svoje poklicne poti; povišani izdatki v podporo nadarjenemu otroku, ki si jih družina ne more privoščiti in podobno. Fundacija želi s svojimi sredstvi ob takšnih trenutkih posameznikom in družinam priskočiti na pomoč,« so zapisali na svoji spletni strani.

 

PREBERITE TUDI: CSD-ji so začeli pošiljati avtomatske izračune otroškega dodatka, subvencije vrtca

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
37
Vse vsebine za starše otrok z ADHD na enem...
Mame otrok z ADHD se dnevno spopadamo z izzivi vzgoje otroka z ADHD, ki so včasih izredno izčrpajoči. Preverite, kako la...
29
Barvanje in ustvarjanje velikonočnih pirho...
Prepričani smo, da bodo skoraj vsi otroci radi sodelovali pri tem – verjetno najbolj zabavnem – opravilu, zato smo za v...
8
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
6



Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?