|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri: “Ob materinskem dnevu Aptaclub in skrbenstars.si razveseljujeta mamice dojenčkov”, ki poteka na družbenem omrežju Facebook

Uredništvo Ringaraja.net, 18.3.2023
To so pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri: “Ob materinskem dnevu Aptaclub iin skrbenstars.si razveseljujeta mamice dojenčkov”, ki poteka na družbenem omrežju Facebook.

image
/11


1. Splošne določbe

Ta pravila določajo način sodelovanja v nagradni igri: “Ob materinskem dnevu Aptaclub iin skrbenstars.si razveseljujeta mamice dojenčkov” , ki jo organizira in izvaja DANU, upravljanje spletnih portalov, d.o.o., Ledarska ulica 3, 1000 Ljubljana, DŠ: 43222188 (v nadaljevanju: organizator) na družbenem omrežju Facebook, in sicer na Facebook profilih Skrbenstars.si in Ringaraja.net. Sponzor nagradne igre je blagovna znamka Aptaclub (Merit HP d.o.o.).

Nagradna igra ni na noben način povezana, sponzorirana ali podprta s strani podjetij Meta Platforms, Inc. ali Instagram LLC. Vsi podatki in informacije bodo posredovani le izvajalcu oz. organizatorju.

S sodelovanjem v nagradnih igrah se šteje, da udeleženec v celoti sprejema ta pravila in splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri in z njimi v celoti soglaša.

 

2. Namen nagradne igre

Namen nagradnih iger je promocija blagovne znamke Aptaclub in platforme SkrbenStars.si.

 

3. Udeleženci

V nagradni igri lahko sodelujejo:

- polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji (polnoletne morajo biti že na dan pričetka nagradne igre).

- V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju in drugih pravnih osebah, ki na kakršen koli način sodelujejo pri pripravi nagradne igre.

- Pravna oseba ne more biti udeleženec nagradne igre.

- V nagradni igri ne smejo sodelovati člani komisije za žreb. V primeru, da bo izžrebana katera izmed navedenih oseb, se žreb šteje za neveljavnega in nagrada se prenese na rezervnega izžrebanca.

 

4. Način sodelovanja

K sodelovanju v nagradni igri vabimo mamice dojenčkov, ki naj pod posebno objavo na Facebook profilih organizatorja: Skrbenstars.si in Ringaraja.net izpolnijo naslednje pogoje sodelovanja:

- Všečkaj Facebook stran @Skrbenstars.si - Spletni tečaji za starše in @Aptaclub Slovenija.

- V komentar zapiši, s katero prijateljico bi šli skupaj na sprehod z dojenčki v nosilkah ter jo označi.

- Deli to objavo.

 

Vsakdo lahko v nagradni igri sodeluje večkrat, v žrebanje pa bo v eni objavi vključen le enkrat.

Nagrajenci so o prejemu nagrade obveščeni in označeni v komentarju pod nagradno igro najkasneje v 24 urah po končani nagradni igri.

Za prevzem nagrade nagrajenci v zasebno sporočilo posredujejo svoje podatke (ime, priimek, naslov in mobilno številko ter davčno številko, v kolikor vrednost nagrade presega 42 EUR).

 

5. Čas trajanja nagradne igre

Nagradna igra se izvaja na območju Republike Slovenije, in sicer od 18. marca 2023 do vključno 28. marca 2023 do 15. ure.

 

6. Nagradni sklad

Nagradni sklad sestavljajo nagrade:

- 1x nosilka Besafe Haven

- 5 x po 2 tečaja o nošenju otrok »V objemu nosilke« (prejme jih 5 izžrebanih sodelujočih in 5 mamic, njihovih prijateljic, ki so omenjene v komentarjih poleg izžrebane, torej skupaj bo podeljenih 10 tečajev).

 

Nagrade ni mogoče zamenjati, niti zahtevati njene denarne protivrednosti ali jo prenesti na tretjo osebo.

 

7. Izbor nagrajencev

V slednjem sodelujejo vsi prijavljeni v nagradno igro. Žrebanje bo potekalo po koncu nagradne igre na lokaciji odgovornih oseb za vodenje družabnih omrežij organizatorja, imena nagrajencev pa bodo objavljena v komentarju pod nagradno igro naslednji dan, 29. marca 2023. Žrebanje izvede komisija s pomočjo e-orodij za izvedbo žreba.

 

Izbor je zaključen, ko so podeljene vse predvidene nagrade v posamezni nagradni igri. Izbor je dokončen, pritožbe niso možne. Izžrebanec je lahko nagrajen le enkrat.

Ob zaključku posamezne nagradne igre je ob objavi nagradne igre v komentarju objavljeno ime nagrajenca oz. nagrajencev. Nagrajence spodbudimo, da se nam oglasijo v zasebnem sporočilu, kjer se dogovorimo o prevzemu nagrade. Vsi udeleženci nagradne igre se z udeležbo v nagradni igri izrecno in nepreklicno strinjajo z objavo imena v komentarju.

 

8. Prevzem nagrade

Pogoj za pridobitev nagrade je, da udeleženci izpolnjujejo pogoje, opredeljene s pravili in pogoji sodelovanja v nagradni igri ter izvajalcu v zasebnem sporočilu v roku treh dni po zaključku žrebanja posredujejo podatke, potrebne za pošiljanje nagrade (ime in priimek, ulica, pošta ter kraj, mobilna številka ter davčna številka, v kolikor vrednost nagrade presega 42 EUR).

Nagrade bodo nagrajencem poslane po pošti v paketomat ali na domači naslov najkasneje v roku 10 dni po prejemu podatkov nagrajenca na stroške organizatorja nagradne igre. Organizator ne odgovarja za morebitne izgubljene ali poškodovane pošiljke. Šteje se, da je nagrada izročena nagrajencu, ko jo organizator odpošlje na naslov, ki ga je navedel nagrajenec. V primeru, da nagrajencu ni mogoče vročiti nagrade oz. je ta vrnjena organizatorju, se šteje, da je nagrajenec zavrnil nagrado, le-ta pa ostane nepodeljena.

 

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrad, če:

- nagrajenec ne izpolni pogojev za prevzem nagrade,

- se pojavi dvom o istovetnosti podatkov,

- se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre,

- se nagrajenec v zasebnem sporočilu na Facebook strani ali Instagram profilu v treh dneh od objave rezultatov nagradne igre ne javi z dodatnimi informacijami, ki jih potrebuje organizator za podelitev nagrade.

 

9. Odgovornost

Vsem sodelujočim v nagradni igri organizator zagotavlja enake možnosti za pridobitev nagrade.

Organizator si pridržuje pravico kadarkoli umakniti ali dopolniti Pravila nagradnih iger. Organizator lahko igro po lastni presoji terminsko prilagodi oz. predhodno zakljucˇi, kar bo nemudoma objavil na svojem Facebook profilu.

 

Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za:

- (ne)delovanje družabnih omrežij Facebook in Instagram,

- vse ostale aktivnosti na družabnih omrežjih Facebook in Instagram,

- kakršne koli posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradnem žrebanju, - nedostavljene pošiljke z nagradami,

- kakršne koli posledice ob koriščenju nagrad.

 

10. Varovanje osebnih podatkov

Vsi osebni podatki so varovani v skladu s splošnimi akti organizatorja nagradne igre s področja varovanja osebnih podatkov in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženci nagradne igre izrecno soglašajo, da organizator nagradne igre osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabi za potrebe te nagradne igre. Posredovani podatki bodo uporabljeni izključno za potrebe pošiljanja ali dogovora o prevzemu nagrade oz. za odmero dohodnine za nagrajenca pri nagradi, ki presega vrednost 42 EUR. Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre. Upravljalec zbirke osebnih podatkov je organizator nagradne igre – Danu d.o.o.

 

11. Davčne obveznosti

Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). Nagrajenec izrecno in brezpogojno dovoljuje organizatorju, da njegove osebne podatke in davčno številko posreduje pristojnemu davčnemu organu za namen odmere dohodnine. Prva nagrada (nosilka Besafe Haven) dosega vrednosti, za katero se plača akontacija dohodnine po stopnji 25 % vrednosti dobitka. Izračun in plačilo akontacije dohodnine bo za nagrajenca opravil plačnik davka, organizator nagradne igre Danu d.o.o na podlagi davčnega obračuna. Nagrajenec pa je dolžan nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

 

12. Dostop do pravil nagradne igre

Navodila nagradne igre so objavljena dostopna in na vpogled vsem udeležencem na spletni strani organizatorja: https://www.ringaraja.net/clanki/otrok/ringarajine-nagradne-igre_271.html.

 

13. Ostale določbe

Organizator ne odgovarja za zapoznele, nepopolne ter nepravilne odgovore na nagradno vprašanje. Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravilih povezanih z njo, je dokončna in velja za vse udeležence. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Avtentično tolmačenje teh pravil določa izključno organizator. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico sprememb teh pravil in pogojev sodelovanja v nagradni igri, če to zahtevajo pravni, tehnični ali komercialni razlogi. O vseh morebitnih spremembah teh pravil in pogojev sodelovanja v nagradni igri bo udeležence obvestil z objavo na spletni strani organizatorja pod pravili nagradnih iger.

 

Za vse morebitne spore iz naslova nagradne igre, ki jih ni mogoče rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Ljubljani.

 

Ljubljana, marec 2023

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...
13
Je poletje res pravi čas za odvajanje od p...
Poleti je toplo, otrok je veliko zunaj in je lahko tudi nag, zato je manj lužic za brisat in manj mokrih oblačil. Poletj...
10
Pet stvari, pri katerih je oče zelo pomemben
Očetove zgodbe pred spanjem, zabavne igre in gospodinjska opravila lahko na več načinov vplivajo na zdravje in dobro poč...
10
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
5Top poletno varstvo za otroke 2024
Napočil je čas, ko je treba poiskati in rezervirati termine za poletne počitnice. Mi smo vam pripravili izbor TOP idej z...
Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...
Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?