|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobrodelnost: Računalniška oprema za učenke in učence

Uredništvo Ringaraja.net, 8.4.2020
V teh dneh je Pošta Slvoenije učencem in učenkam dostavila modeme in računalniško opremo za lažje učenje na daljavo. Dobrodelni projekt še poteka, zato vabljeni donatorji, ki bi želeli donirati tovrstno opremo.

image
Šolarji so prejeli donirano računalniško opremo.
/11


V okviru dobrodelnega projekta ob izobraževanju na daljavo je Pošta Slovenije že prevzela nove pakete z 271 modemi ter 282 tabličnimi računalniki, ki bodo v teh dneh razposlana učenkam in učencem iz socialno šibkejših okolij v pomoč pri izobraževanju na daljavo.

 

Učencem in učenkam so opremo dostavili danes, v sredo, 8. aprila 2020 oziroma jo bodo le ti prejeli še jutri, 9. aprila 2020.  

 

PREBERITE TUDI: Koronavirus šolanje na domu

 

V dobrodelnem projektu, v katerem so sodelovali Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Zavod RS za šolstvo ter donatorji A1, Telekom Slovenije in Bitstamp d.o.o. bo tako učenkam in učencem zagotovljen mobilni dostop do interneta in računalniška oprema za lažje izobraževanje od doma.

 

šolanje na domu

 

Prav tako je bilo včeraj razposlanih 100 računalnikov na šole za potrebe učenk in učencev na podlagi podatkov Zavoda RS za šolstvo, za katere so donirale organizacije, povezane v Gospodarski krog (Združenje Manager, Gospodarska zbornica Slovenije, SBC – Klub slovenskih podjetnikov, Britansko-slovenska gospodarska zbornica in AmCham Slovenija) s pomočjo njihovih članov: Pivovarna Laško Union, SAS, NP Consulting, Odvetniška pisarna Schoenherr, Kompas Xnet, Helios, E – misija d.o.o., T2, Outfit7 in Adacta Fintech.

 

Dobrodelni projekt še poteka.

Vsi, ki si želite pomagati, ste vabljeni, da s finančno podporo ali z donacijo IKT opreme (računalniki, tablični računalniki, modemi, ipd.) podprete naše šolarje.

Za donacijo se obrnite na Zavod RS za šolstvo prek elektronskega naslova info@zrss.si.


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako ustvariti umetniške pirhe?
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
20
Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
11
Nepozaben otroški raj za praznovanja rojst...
V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.
8
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
7



Downov sindrom: Obujmo pisane nogavice!
Praznovanje letošnjega, že 15. svetovnega dneva Downovega sindroma, lahko podprete tako, da na Facebooku društva Downov ...
Dobrodelna nagradna igra Fala Slonček je z...
photo
V preteklem mesecu ste pridno objavljali fotografije pustnih dobrot in s tem pomagali zbirati donacije za krizni center ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?