|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Spoznajte LINOVE foto zvezdice poletja

Uredništvo Ringarajinih iskric, 1.6.2012
Za nami je še eno druženje s foto zvezdicami, ki ste jim v drugem nagradnem izboru za LINOVO foto zvezdico namenili največ glasov. Vas zanima, kje smo bili in kako enkratno smo se imeli? Preberite si v nadaljevanju!

image
/151


LINO vsak dan začne z zdravim zajtrkom, za malico ima najraje sveže sadje, pri kosilu in večerji pa ima rad zelenjavo vseh vrst. Očitno je vse to všeč tudi vašim otrokom, ki so se v drugem foto natečaju za izbor LINOVE foto zvezdice potegovali za nagrade. Spet je sodelovalo veliko čudovitih sončkov, največ glasov pa ste obiskovalci spletnega portala Ringaraja.net namenili Leni, Alisi, Trishi in Roberti. Z njimi smo se zabavali na fotografiranju v Arboretumu Volčji Potok!

 

Med najlepšimi štirimi same punce

Tokrat so na prvih mestih kraljevala dekleta, ki ste jim obiskovalci spletnega portala Ringaraja.net namenili največ glasov. Več kot 4.500 glasov je prejela mala Lena Tomazini (2 leti), ki je tako postala zmagovalka in obraz poletne naslovnice revije Ringarajinih iskric. Takoj za njo so se uvrstile še tri mlade damice, Alisa (2 leti), Trisha (6 let) in Roberta (2 leti).

 

Foto dan v Arboretumu Volčji Potok

Za fotografiranje zvezdic smo izbrali čudovito okolje Arboretuma Volčji Potok. Sonček, veliko rožic in sveže pokošena travica so bili razlog, da so zvezdice celo dopoldne veselo tekale naokrog, se objemale z medvedkom Linom in se široko smejale fotografinji Petri Vrhovec Rozman, ki je tudi tokrat poskrbela, da so v njenem fotoaparatu ostali ujeti vsi čudoviti trenutki sobotnega druženja.

 

Lena, zmagovalka, je bila za fotografiranje odlično razpoložena, polna navihane energije in s širokim nasmehom od trenutka, ko nas je zagledala. Niti malo ni protestirala, ko jo je mamica Polona oblekla v roza punčkasto krilce in ji sezula copate. Petra se je pošteno namučila, da jo je v fotoaparat ujela v trenutku, ko je svojo, v pisano pleničko zavito ritko, za sekundo položila na travo. Tako je nastala čudovita fotografija Lene, ki jo lahko občudujete na naslovnici Ringarajinih iskric.

 

Malce za Leno so v park prišle še ostale tri zvezdice s svojimi starši ter dedki in babicami. Trisha nam je ponosno povedala, da je bila posebej za to fotografiranje pri frizerki, ki ji je na lase prilepila svetleče zvezdice. Alisa je bila najbolj očarana nad velikim medvedkom Linom, vendar se mu ni upala približati in ga pobožati. Svetlolaska Roberta s čopki na glavi je bila sprva malce zadržana, vendar se je z Linovo pomočjo kmalu razživela. Najbolj všeč ji je bila Trisha in to ji je tudi pokazala s številnimi objemi in poljubčki. Milni mehurčki, odejice in mini kovčki so bile stvari, ki so pritegnile njihovo pozornost, tako da je lahko fotografinja Petra brez večjih težav naredila veliko enkratnih posnetkov. Nekaj teh fotografij si lahko ogledate tudi v galeriji spodaj.

 

In za konec ... nagrade!

Seveda je za marsikatero vragolijo poskrbel tudi Lino, ki je bil tisti dan glavna zanimivost parka. Lena je Lina vzela za svojega in ga zelo nerada delila z drugimi otroki. Trisha je takoj po prihodu pogumno odkorakala do njega in ga prosila za fotografiranje, Roberta ga je založila s sladkimi bonbončki, Alisa pa mu je bolj od daleč mahala in pošiljala poljubčke. Vse štiri pa so Linu podarile velik objem, ko jih je razveselil z nagradami. No, objem za Leno je Linu podarila kar Lenina mamica, saj je Lena omagala in od utrujenosti zaspala v vozičku.

 

Dan smo zaključili s sprehajanjem po parku, z občudovanjem rož, orjaških žužek in drugih živali ter s preizkušanjem številnih igral v parku. Vsi v en glas smo ugotovili, da je bilo nepozabno!

 

Ne spreglejte NOVEGA izbora za Linovo foto zvezdico jeseni

16. JULIJA bo nova priložnost za vaše sončke, saj bomo izbirali LINOVO foto zvezdico JESENI! Spremljajte nas na www.ringaraja.net/fotozvezdica2012, kjer vas bomo obveščali o vseh podrobnostih novega nagradnega foto natečaja za obraz jesenske naslovnice Ringarajinih iskric.

 

Preverite tudi, katera deklica je bila na naslovnici pomladne številke revije in kdo so ostale simpatične zvezdice prvega izbora LINOVA foto zvezdica pomladi.


OPRAVIČILO: Mamici Poloni in očku Dejanu se iskreno opravičujemo, ker smo v poletni številki revije pri Leni zapisali napačen priimek. Lena se namreč ne piše Menih, ampak TOMAZINI.

 

Izbor za obraz naslovnice revije Ringrajine iskrice LINOVA foto zvezdica omogoča:

LINO logo

LINO medo

 

 


Več fotografij iz sobotnega druženja z foto zvezdicami v Arboretumu Volčji potok si lahko ogledate TUKAJ. Res je bil čudovit dan in res smo se imeli super!

  • Mali zakladi: Fotografiranje nosečnic, novorojenčkov, dojenčkov, otrok in družine

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica" - obraz naslovnice JESENSKE številke revije Ring...
3
Preverite, kdo je LINOVA foto zvezdica POL...
Zaključen je 2. foto natečaj za obraz POLETNE naslovnice revije Ringarajine iskrice. Spet je sodelovalo veliko čudovitih...
3
Znana je LINOVA foto zvezdica POMLADI!
Zaključen je 1. foto natečaj za obraz naslovnice revije Ringarajine iskrice. Vse zvezdice so čudovite, le ena pa bo zvez...
2
Splošni pogoji nagradne igre »LINOVA foto ...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice ZIMSKE številke revije Ringarajin...
2



Predstavljamo pomladne foto zvezdice
photo
Preverite, kako je bilo na prvem fotografiranju zvezdic, ki ste jim namenili največ glasov v pomladnem foto natečaju za ...
Predstavljamo vam foto zvezdice ZIME
photo
Preberite si, kako praznično so bile razpoložene zvezdice, Katja, David, Žan in Taja, pa tudi nagajivi Lino, na zadnjem ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?