|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Super ideje za doma izdelan otroški pustni kostum

Uredništvo Ringaraja.net, 24.1.2024
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje za doma izdelane otroške pustne kostume.

image
Doma narejen kostum polža - enostavno in unikatno!
/11


V foto galeriji zgoraj najdete deset različnih idej za pustne kostume, ki jih lahko hitro ustvarite kar doma. Doma narejena otrokova pustna maska bo zagotovo drugačna od ostalih, ob ustvarjanju pa se boste še skupaj z otrokom zabavali.

Za vsak posamezni kostum najdete navodila za izdelavo na povezavi spodaj (navodila so v angleškem jeziku). 

 

Lego kocka

Zanimiv kostum lego kocke lahko ustvarite s pomočjo kartona ali velike kartonaste škatle in barvnega spreja.

Navodilo za kostum lego kocke ...


Košara z baloni

Pisani baloni in košara iz kartona z malo truda lahko postanejo zelo zanimiv pustni kostum.

Navodilo za izdelavo kostuma balon ...


Sovica

Vse kar potrebujete za ta kostum, so stare majice različnih barv, lepilo za tekstil in nekaj uric časa.

Navodila za izdelavo kostuma sovice ...


Peter Pan

Kostum izdelan iz filca z dodatki (ki jih lahko zelo hitro in preprosto izdelate z malo domišljije) je lahko tudi del skupinske maske Peter Pan in prijatelji.

Navodilo za masko Petra Pana ...


Polžek

Odlična ideja za masko v zadnjem hipu. Kostum lahko hitro izdelate iz papirja, barvnega izolirnega traku, traku iz blaga in lepila.

Navodilo za kostum Polž ...


Dežni oblaček

Izdelajte tale kostum za svoje najmlajše drobižke in prepričani smo, da bo to najbolj srčkan oblaček, kar jih obstaja. Ne pozabite na dežne škornje!

Navodila za kostum Oblak ...


Piščanček

Oblačilo je narejeno iz perja, zlepljenega na oblačilo. Krempljci so iz gumijstih rokavic, kapica pa iz stare, odslužene majčke. In vaš mali drobižek se bo prelevil v najbolj simpatičnega piščančka.

Navodila za kostum piščančka ...


Rubikonova kocka

S pomočjo škatle in barvnega papirja, lahko izdelate zanimiv kostum, s katerim bo vaš otrok zagotovo navdušil. Na povezavi najdete še nekaj drugih zanimivih idej za pustni kostum "na hitro".

Navodila za rubikonovo kocko in ostale kostume ...


Netopir

Izdelava je izredno enostavna, potrebujete samo črno oblačilo, na katerega z nekaj spretnosti zašijete kos črnega blaga s kostjo (paličico). Za masko na obrazu lahko uporabite kar sončna očala, na katera nalepite karton v obliki netopirjevih ušes.

Navodila za kostum Netopir ...


Lev

Otroci imajo takšne kostume najraje, starši pa ne boste imeli preveč dela, da ga izdelate.

Navodila za kostum Lev ...


Veselo pustno rajanje vam želimo!

Vir: www.countryliving.com

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
7
Smo za otrokove težave s spanjem krivi sta...
Nočno zbujanje otroka za nekatere družine pomeni resen problem. Še huje pa je, če otrok zvečer noče zaspati. To je za st...
6
Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...
4
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
4



Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...
Kako ustvariti umetniške pirhe?
photo
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...