|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Kakšna je vaša postava in kakšna oblačila vam glede na vaš tip postave najbolj pristajajo. Skrijte male pomanjkljivosti in pokažite vaše razkošje s pravilno izbranimi oblekami.

image
Kakšno postavo imaš? (Foto: Freepik.com)
/11


Tip postave X

Ste med tistimi 10% žensk s tako imenovano idealno postavo. Mere 90-60-90 so vam samoumevne in nakupi oblačil so zabavni in sproščujoči, saj se vam vse, kar narekuje moda in vam je všeč brezhibno poda. Med tipe X spadate tudi ve, ki imate rame in boke v isti liniji. Boki in prsi so polni in lepo zaobljeni. Izkoristite svojo ženskost in poudarite svoj vitki pas z ozkimi oblekami mehkih materialov, ki lepo padajo in pasovi v vseh različicah.

 

Tip postave A

Sem spadajo ženskice, ki imajo široke boke in okroglo ritko ter ožji zgornji del telesa od spodnjega in izgledajo kot čudovite sočne hruške ali hruškice.

Oprijeta in elastična oblačila vas bodo izdala, sicer moderna, v bokih nabrana krila vam zadnjico le še povečajo, ravno tako korenčkaste hlače, hlače z gubicami in naborki, prečno črtasti vzorec in veliki žepi.

Široke boke skrijte pod široka zgornja oblačila, daljše srajice ali letos zelo zaželjene tunike ter obleke in krila v obliki črke A.

Ozka ramena razširite z naborki in volanci, živimi barvami in velikimi vzorci, pod ohlapno majico pa oblecite tudi podložen modrček, ki dela čudeže in okoli vratu na široko ovijte šal.


Tip postave V

Imate široka ramena, velike prsi in ozke boke? In so vam poleg tega všeč še nabrana krila, bogata z naborki, volanci in gubicami? Torej le pogumno sezite po njih. Z njimi ali s širšimi, ohlapnimi hlačami, posejanimi z žepi, si boste vizualno razširile boke. Zgornji deli oblačil, pa naj bodo obratno od spodnjih preprosta in gladka ter obvezno brez podloženih ram in prečnih črt. Odlično se vam poda dekolte v obliki črke “V”, ter majice z navpičnim in diagonalnim vzorcem, šivi ali enorednimi vrstami gumbov, ki optično pomanjšajo (pre)velike prsi. S tako izbranimi oblačili boste vzpostavile simetrijo med spodnjim ožjim in zgornjim širšim delom telesa.


Tipi postave O

Spadate med simpatične debeluškice, z zaobljenim trebuščkom in vam zato oprijete oblekice, nabrana krila in bluzice, prečne črte in veliki vzorci niso pisani na kožo. Raje zlezite v ohlapno padajoče oblačilo, ki ne poudarja oblike telesa ampak jo prikrije. Vendar pazite, da oblačilo ne bo preširoko, saj tako lahko izgledate veliko močnejši, kot pravzaprav ste. Odlično vam pristajajo večdelna oblačila, daljša, ravno krojena krila do sredine meč, ter vzdolžne gube in razporki. Vitkejše boste izgledale v majicah ali srajicah z izrezi v obliki črke “V”, z enorednim zapenjanjem suknjičev ali jopic, ki jih nosite odpete. Pa ne pozabite, da dajejo svelte barve vtis volumna, temne pa obratno in so to prave barve za vas. Da pa ne bo prevladovala črnina, pa le pogumno sezite bo divjih in kričečih modnih dodatkih, kot so broške, torbice, zapestnice, uhani, ogrlice, ki privlačijo poglede in odmikajo pozornost od tistega, kar želite prikriti. Pa na dobre čevlje ne pozabite.


Tipi postave H

Drage “suhlje”, rečemo jim tudi ženske z deškimi postavami, z boki, pasom in prsmi v isti linij. Marsikatera dama, ki se je našla med zgornjimi tipi ženskih postav vam zavida, ozke boke in male obline. Verjamem pa, da si tudi marsikatera od vas želi lepše zaobljeno ritko in modrček, ki ni podložen. Za vtis večjega “volumna”, kjerkoli si ga pač želite, si izberite velike in bogate naborke, velike ter konkretne vzorce in žive barve, široke hlače ali frfotajoče krilo. Pozorne bodite le na eno: naj vam oblačilo ne bo preveliko, da se v njem ne izgubite in izgledate še bolj drobni. In izogibajte se črnini, ki vas naredi še bolj krhke in koščene.


Če ste se našle med naštetimi tipi ženskih postav in ste ugotovile, ali pa to že od prej veste, da vaša garderoba ni v skaladu z vašo postavo, imamo za vas še dva predloga.

Prvič: pogumno se zapodite v shopping in prosite za pomoč kakšno prijazno prodajalko-svetovalko.

Drugič: pustite stvari take kot so, če se v večini tistega kar najdete v vaši omari dobro počutite. Konec koncev izgledamo tako, kot se počutimo, ali ne?!

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

VIDEO: 12 izvirnih pričesk za male dolgolaske
Kitke, čopki, pisane lasnice in lasni obroči z rožicami so skoraj obvezni dodatki za punce. Če bi radi svojo malo lepoti...
4
Božična oblačila za vso družino: 5 idej
Kaj, če bi letos tudi vaša družina sledila priljubljeni ameriški tradiciji ujemajočih božičnih oblačil? Preverite pet pr...
2
ZMAI: Torbe za pogumne ženske
Neli štrukelj, oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke ZMAI, izdeluje modne torbe iz zmajeve kože in z zmajevsko ...
2
Nasvet: Preprečite razpokano kožo na rokah
V jesenskem in zimskem času, ko se temperature spustijo tudi pod ničlo, je potrebno nekaj več časa posvetiti tudi koži n...
2



Naravna zaščita ženskih intimnih predelov
Quandisa by LUXURY INTIMATE olje je razvito od žensk za ženske, ki razumejo pomen zdrave intimne nege in si prizadevajo ...
FOTO: Žensko telo je lepo ... tudi po porodu
photo
Porod pusti na ženskem telesu sledi: brazgotine, strije in odvečno kožo. To je realnost, ki pa jo ženske, in tudi mediji...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?