|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

VIDEO: Ko se zaradi ene sekunde, končajo življenja

Uredništvo Ringaraja.net, 15.12.2015
Šokanten slovenski oglas, po katerem med vožnjo ne boste več telefonirali!

/11


Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa je objavila šokanten in nazoren videoposnetek z naslovom "Ne uporabljaj telefona med vožnjo. Vozi pametno". Video so posneli v Kopru, na Vojkovem nabrežju, pod taktirko znanega slovenskega kaskaderja Roka Cvetka.

Oglas nosi visoko sporočilnost in je resnično posnet tako, da ob ogledu ne morete ostati ravnodušni. Z njim so avtorji želeli opozoriti na porast primerov, ko je za nesrečo kriv nekdo, ki je tik pred tem v rokah držal telefon in odgovarjal na tako zelo nujen klic.

 

Samo trenutek nepozornosti je dovolj, da se končajo življenja. Življenje otroka, mamice, kogarkoli, ki je ob nepravem času na nepravem mestu. Pomislite! Ste res pripravljeni nekomu in obenem tudi sebi uničiti življenje samo zato, da preberete sporočilo ali opravite klic?

 

Poglejte si posnetek. Zagotovo se vam bo vtisnil v spomin in vas prepričal, da telefona med vožnjo ne boste več uporabljali.


VIR: Youtube.com


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Je bilo našim staršem lažje kot nam?
Po nedavnih raziskavah je bilo starševstvo v osemdesetih in devetdesetih letih za naše starše veliko lažje kot za nas - ...
38
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
24
13 slik, ki bodo nasmejale vsakega starša
Spodaj je 13 slik, ki vas bodo zagotovo nasmejale - sploh, če imate slab dan.
7
Kdaj je pravi čas za otrokove počitnice zd...
Je moj otrok že zrel za počitnice pri babici in dedku? Bo zdržal več noči brez domače postelje in maminega poljubčka za ...
6



Ko otrok hoče vedno zmagati
Ko je otrok poražen, je seveda frustriran, saj je vendar želel zmagati. Nekateri otroci takrat jočejo, drugi se jezijo, ...
Otrok na sovoznikovem sedežu
Veliko staršev se sprašuje, kdaj njihov otrok sme sedeti na prednjem sedežu avtomobila in, ali je to za otroka varno. Za...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?