|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Zbirka: BEREMO S FRANČKOM

Uredništvo Ringaraja.net, 24.1.2010
Franček že bere … in bereš tudi ti!
Ključne besede:

image
/71


Avtor: Ljudska zbirka

Zbirka za otroke

 



 

Ljubka zbirka o želvaku Frančku in njegovih prijateljih bo otroke popeljala v čudoviti svet branja. Predstavljali si bodo dogodke in se smejali knjižnim junakom.
 
Vsaka od knjižic iz zbirke Beremo s Frančkom je napisana posebej za bralce začetnike, velike tiskane črke jim omogočajo lažje bralne začetke, mikavne ilustracije pa zgodbe še popestrijo. Šaljive, lahko berljive zgodbice, prikupni prizori in že znani knjižni junaki naredijo knjižice očarljive in privlačne. Otroci jih bodo zato radi brali in jih vedno znova jemali v roke.
 
Zbirka Beremo s Frančkom je namenjena otrokom, ki se preizkušajo v prvih bralnih korakih. Besedne zveze v stavkih so preproste in za mladega bralca razumljive.
 
S Frančkom in njegovimi prijatelji bodo mladi bralci odkrivali nov vznemirljivi svet branja!

 

Preberi še:

Spodbujajmo branje

Predlogi za branje

Bralna vzgoja in kultura v vrtcih

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Otroška imena povezana z naravo
Preverite 30 čudovitih fantovskih in dekliških imen, ki izvirajo iz ljubezni do narave.
11
Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
9
Zgodbe malih junakov: Nac in Edi
Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih s...
8
Otrokom strupene rastline
Nekatere sobne rastline, grmovnice, okrasne rože, so strupene, otrokom nevarne. To seveda ne pomeni, da se jih morate ta...
5



Slikanica je tako potrebna za življenje ko...
photo
Upam, da ne trdim preveč, da je slikanica v vsakem, ne le v našem svetu tako potrebna za življenje kot jed, pijača in ig...
Genetsko testiranje za otroke – da ali ne?
Rezultati raziskave: Skoraj polovica vprašanih uporabnikov portala Ringaraja.net se strinja, da bo genetsko testiranje v...