|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Znani so dobitniki družinskih vstopnic za Arboretum

Uredništvo Ringaraja.net, 31.8.2020
Znane so zmagovalne družine naše tradicionalne nagradne igre Arboretum, ki prejmejo družinsko vstopnico za ta čudoviti park v Volčje Potoku. Preverite, če ste med njimi tudi vi!

image
Katere družinice se bodo lahko vozile z vlakcem po Arboretumu? (FOTO: Mateja Račevski)
/11


Posodobljeno 31. 8. 2020

Tudi letos družinice razvajamo z vstopnicami za obisk čudovitega Arboretuma v naši tradicionalni nagradni igri Osvoji družinsko vstopnico za ARBORETUMZ družinsko vstopnico za Arboretum Volčji Potok se boste lahko vsi družinski člani po tem čudovitem parku pod Kamniško - Savinjskimi Alpami sprehajali brezplačno in uživali v vseh lepotah in dogodivščinah, ki jih park ponuja.

 

Letošnja nagradna igra poteka v treh krogih, prva dva na spletnem portalu Ringaraja.net, v tretjem krogu (ki že poteka), pa se boste lahko za vstopnice potegovali vsi naši zvesti sledici na naši Facebook strani in Instagram profilu.

 

NAGRAJENKE PRVEGA KROGA

Prvi krog nagradne igre se je zaključil v nedeljo, 9. avgusta 2020 in znani so trije izžrebanci, ki prejmejo super družinsko nagrado. To so:

Lidija Legan

Neja Dopuđa

Brigita Fojkar

 

Iskrene čestitke!

 

NAGRAJENKE DRUGEGA KROGA (novo!)

Tudi drugi krog je zaključen, in sicer se je končal v nedeljo, 30. avgusta 2020. Spet vas je veliko sodelovalo, največ sreče pri žrebu pa so imele naslednje izžrebanke:  

Anja Gornjak

Mojca Verdnik

Tanja Kornet

 

Čestitke, vaša je odlična nagrada za vso družino, s katero boste lahko odkrivali lepote in zanimivosti parka Arboretum Volčji Potok. Zagotovo vam ne bo dolgčas, velikim in malim.

Preverite svoje e-nabiralnik in nam čim prej pošljite zahtevane podatke, ki so pogoj, da boste lahko izkoristili nagrado.

 

Želimo vam en super družinski dan!

 

 


NE SPREGLEJTE!

V prvih dveh tednih septembra imate še ZADNJO možnost, da osvojite nagrado in z družino brezplačno obiščete Arboretum Volčji Potok.

Za vstopnico se lahko potegujte še ZADNJEM, tretjem krogu, ki se je že začel, in sicer na naših družabnih omrežjih Facebook in Instagram. Podelili bomo še 3 družinske vstopnice za enkraten obisk Arboretuma, ki jo boste nagrajenci lahko kot družina (največ dva odrasla ter predšolski in osnovnošolski otroci) vnovčili kadarkoli do konca leta 2020. 

Tretji krog se je začel danes, 31. avgusta in bo trajal vse do 13. septembra 2020.

Hitro kliknite na:

- Facebook stran Ringaraja - ko pomislite družina TUKAJ ali

- Instagram profil @ringarajanet TUKAJ.

In sodelujte!

Tudi če ste že sodelovali, ste še vedno "v igri" za nagrado tudi v tretjem krogu. Mogoče pa prav vam začetek novega šolskega in vrtčevskega leta prinese čudovito darilo za vso družino.


Se veselimo vaših prijav! ;)


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
11
Z otrokom na predstavo, razstavo ali v kino
Ogled predstave, filma, razstave z otrokom je odlično priložnost za učenje socialnih veščin, ki jih mora obvladati pri o...
5
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
4



Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu...
Slovenija je častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni, s čimer bo na svetovnem zemljevidu še dodatno utrdila svoje mest...
Premiera filma Robotove sanje
Animirani film, ki brez besed naslika barvito in toplo pripoved o pomenu prijateljstva in njegovi krhkosti.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?