|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Angeli pri tridesetih

Avtor: Društvo Taoin, www.drustvo-taoin.si | 24.5.2011
image

Včasih, v starodavni družbi so bili moški in ženske do tridesetega leta nedolžni. Svojo čisto esenco so hranili in jo kultivirali tako, da so lahko zelo hitro postali dovršeni, svetniki ali angelska bitja.

STRAN 1 OD 1

Dnevnik: 10-dnevni post na Jezerskem
photo
Med potjo se mi poraja cel kup pomislekov, mi je res tega treba, po stresu še en stres zaradi odpovedovanja hrani. Bom z...
Zvočna masaža
photo
Zvočna masaža s himalajskimi pojočimi posodami temelji na starodavnih modrostih. Bogat spekter nadtonov, ki jih tvorijo ...